TRABZONSPOR’un Polonyalı futbolcusu Adrian, son haftalarda yedek kalmasına rağmen "pes" etmediğini, formayı devre arası verilecek aradan sonra yeniden kapacağına inandığını söyledi.
Forma için savaşacağını belirten Adrian, Trabzonspor gibi büyük takımlarda tüm futbolcuların kaliteli olduğunu belirtirken şöyle dedi:
"Teknik heyet, benim formumu beğenmemiş olacak ki diğer arkadaşlara görev verdi. Ancak ben de özellikle devre arasında yeniden formayı kapacağıma inanıyorum. Pes etmek benim karakterime uygun değil. Ligi de galibiyetle tamamlayarak moral bulmak istiyoruz. Bu yüzden pazar günü oynayacağımız Medical Park Antalyaspor maçını kazanmak için gerekeni yapacağız."
TATİL İÇİN ÖZEL PROGRAM
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Medical Park Antalyaspor maçından sonra 7 gün iznhe çıkacak olan futbolcularına özel programlar verdi. Mustafa Akçay, tüm futbolcularından bu süreçte kendilerine verilen programlara uymalarını, özellikle sakatlık konusunda dikkatli olmalarını istedi. Futbolcularından eksiksiz olarak kampa katılmalarını isteyen Mustafa Akçay, disiplinsiz davranabilecek oyunculara ağır ceza verilmesi için yönetimle görüştü.
GİRAY İÇİN BURSASPOR, SİVASSPOR VE ÇAYKUR RİZESPOR DEVREDE
Trabzonspor’da teknik heyetle yıldızı barışmadığı için devre arasında ayrılması gündemde olan Giray Kaçar için Sivasspor, Bursaspor ve Çaykur Rizespor’un devreye girdiği öğrenildi. Üç takımın da Trabzonsporlu yöneticilerle sözlü olarak görüşme yaptığı, ancak henüz hiçbir takımın resmi teklifte bulunmadığı belirtildi. Bordo mavili yönetimin ayrıca Batuhan Karadeniz ve Volkan Şen’in transferi için gelebilecek teklifleri değerlendireceği bildirildi.