TRABZONSPOR'da teknik heyet ve futbolcular, kulübün internet sitesi aracılığıyla yayınlanan videodan yeni yıl mesajı vedi.
Teknik direktör Mustafa Akçay, yeni yıl mesajında, "Yeni yılda, umutsuzlukların umuda, beklentilerin gerçekleşme şansı elde edebileceği, hastaların şifa bulabileceği, ideallerin gerçekleştirilebilmesine imkan sağlayacak ortamların oluşabileceği, herkesin mutlu, mesut ve geleceğe güvenle bakabilecek avantajlar elde etmesini diliyorum. Tüm insanlar mutlu olsun. Allah inşallah böyle bir yıl hepimize yaşatır" sözlerine yer verdi.
HAMİ: "TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"
Yardımcı antrenör Hamdi Mandıralı ise yeni yılda taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyacaklarına vurgulayarak şunları söyledi:
"2014 yılında taraftarlarımıza daha iyi bir Trabzonspor izlettirmek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için bütün mesaimizi harcayacağız. Trabzonspor, bu kulübü sevenlerin takımıdır. Trabzonspor güçlü ve iyi olmak zorundadır. Biz de bu takımın güçlü olması için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Çünkü 12. adamımız her zaman taraftarlarımız oldu. Bizi dimdik ayakta tutan taraftarlarımızdır. Onları desteğine ihtiyacımız var. Onlara sağlık ve mutluluk diliyorum. Güzel bir Trabzonspor izlettirmek için çok çalışacağız."
MUSTAFA: "İNŞALLAH YENİ YILDA JUVENTUS MAÇI İSTEDİĞİMİZ GİBİ SONUÇLANIR"
Trabzonspor’un genç futbolcusu Yusuf Erdoğan ise 2014’ün hem kulüpleri için, hem de Türkiye açısından güzel bir yıl olmasını diledi. Mustafa Yumlu da, yeni yıldan huzur dileyerek, "Ülkemize huzur, takımıza da başarı diliyorum. İnşallah istediğimiz gibi bir yıl geçer. Çok önemli bir Juventus maçımız var, inşallah oda bizim istediğimiz gibi sonuçlanır" dedi. Bordo mavili takımın Fildişili oyuncusu Bamba, tüm takım arkadaşlarının ve tüm insanların sağlıklı bir yıl geçirmesi temennisinde bulurken, Malouda da yeni yıl için, "Trabzonspor camiasının ve tüm dünyanın yeni yılını kutluyorum. Umarım herkes çok iyi bir yıl geçirir. İnşallah herkes yılbaşında ailesiyle güzel bir gece yaşar" dedi. YES(TM/AÖ)