TRABZONSPOR Genel Sekreteri Köksal Güney, kulüp olarak hedefledikleri 2 milyon "Passolig kart" satış rakamına ulaştıkları taktirde 49.1 milyon TL gelir elde edeceklerini söyledi.
Genel Sekter Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, bordo mavili futbolculardan Özer Hurmacı ve PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Taraftarlarını, 'Passolig kartı' almaya davet eden Köksal Güney, şöyle dedi:
"Taraftarlarımızın 2 milyon Passolig kartı almasını hedefliyoruz. Eğer bu rakama ulaşırak kulübümüze yıllık 49.1 milyon lira gelir girdisi sağlamayı hedefliyoruz. Bu yüzden bordo mavili renklere gönül veren herkesi, Passolig Trabzonspor kartı almaya davet ediyoruz."
Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar ise, "Biz yönetim olarak görevimizi yaptık. Artık sıra taraftarlarımızda. Taraftarlarımızdan beklentimiz son sezonumuzda Avni Aker’i doldurmaları, şampiyonluklara omuz omuza yol almamız" ifadelerini kullandı.
Trabzonsporlu Özer Hurmacı ise taraftarların takıma her alanda sahip çıkması gerektiğini belirterek şöyle konuştu:
"Bu sezon güzel büyük bir hedefimiz var. Şehirde heyecan ve atmosfer üstü düzeyde.  Taraftarlarımızın bizi desteklemesi için mecburen Passolig kartı alması gerekiyor. Avantajları da var. Pratik bir yöntem. Ben de alacağım, aileme de aldıracağım."

FOTOĞRAF