TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Anneler Günü" nedeniyle ziyaret ettiği Trabzon Huzurevi'nde kalanların ellerini öptü, hediyelerini verdi.
Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş ile birlikte Huzurevi'ni gezen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, aynı anda duygu dolu anlar yaşadı. Huzurevinden çıkışında basın mensuplarında açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:
"İnsan ziyaret ediyor ama bazen ettiğine de pişman oluyor. Düşünüyorum bir evlat sağken bir annesini burada bırakıp nasıl evde huzurlu oturur diye. Allah öyle olanları ıslah etsin. Buraya gelerek annelerimizin duasını almak istedik. Cennet annelerin ayağının altındadır. Anneler kutsaldır. Umarım tüm anneler, evlatları sağken huzurevinde değil de huzur verecekleri ailelerinin yanında olurlar."
"BÜTÜN KULÜPLERLE DOSTLUĞUMUZU GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ"
Başkan Hacıosmanoğlu, bu arada, "Galatasaray ile bazı transferlerden dolayı kaynaklanan sorunlar dün akşamki yemekte giderildi mi?" sorusuna da şöyle cevap verdi:
"Başkan Ünal Aysal beyle konuştuk. O da zamanında Trabzonspor’dan Galatasaray’a bir çok kez oyuncular geldiğini söyledi. Ancak biz bizden alınan oyunculara değil, veriş şeklimize bakarız. Futbolun bir eğlence olduğunu ve herkesin birbiriyle dostane düşünmesi gerektiğini söylüyorum. Burada olmazsa olmazın sportif başarı değil, ahlak olduğunu yerleştirmemiz lazım. Biz maçtan önce bütün takımlara yemek veriyoruz. Başkan Aysal, cezalı olmasına rağmen Trabzon’a gelip davetimize katılmak istediğini söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bütün kulüplerle dostluğumuzu geliştirmek istiyoruz. Bizi tekrar Anadolu takımlarının bir ağabeyi olarak görüyorlar ve bizden çok şey bekliyorlar, hem sahada, hem de saha dışında. Onlara da öncülük edeceğiz Allah nasip ederse."
"2'NCİLİĞİ GARANTİLEMEMİZ LAZIMDI"
Başkan Hacıosmanoğlu, bu akşam oynayacakları Galatasaray maçını kazanacaklarına inandığını vurgularken de şunları söyledi:
"Oyuncularımız, bu maçı kazanıp Medical Park Antalyaspor maçını da alırsalar 20 gün geç kampa girecekler. Her halde onu da dikkate alacaklardır. Bu kötü sezonda, takımların kötü performans gösterdiği bu yılda, bizim çoktan ikinciliğimizi garantilememiz lazımdı. Avrupa’da başarılı olduk, ligde de 4'üncü olursak, kendimizi başarılı addetmiyoruz. Antalya'da ülkemizin güzide bir takımı, küme düştüler. Ama onları hafife almamak lazım. Giderayak takımlarını temsil edecekler. Önümüzde Galatasaray maçı var bu maçı alıp Antalya’ya rahat girmemiz lazım."
Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF