KULÜP Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun istemiyle Juvestus maçı öncesi Trabzonspor'da teknik sorumlu olması kararlaştırılan Hami Mandıralı’ya yöneticiler ve futbolculardan da destek geldi.
ŞENOL GÜNEŞ OLMAYINCA ŞANS DOĞDU
Transfer çalışmaları dahil tüm yetkileri alması için teklif götürülen Şenol Güneş'ten henüz çalışmaya hazır olmadığı cevabı alan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yöneticilerin, "Hami Mandıralı ile devam edelim" görüşü üzerine aynı yönde karar aldı. Hami Mandıralı’ya güvendiklerini söyleyen Başkan Hacıosmanoğlu, "Herkes teknik direktör olarak doğmuyor. Herkese bir şans verilmeli. Hami Mandıralı'ya bu şansı verdik ve takımımızın başında ve arzumuz takımın başında kalması yönünde" diyerek önünü açtı.
KADERİ JUVENTUS’A BAĞLI
Mustafa Reşit Akçay’ın görevden ayrılmasının ardından yönetime açık bir şekilde görevi istediğini söyleyen Hami Mandıralı’nın deplasmanda oynayacakları Juventus maçında sergileyeceği performansın takımda kalış süresini etkileyeceği bildirildi.
Juventus karşısında alınacak iyi bir sonucun Hami Mandıralı’nın yerini sağlamlaştıracağı öğrenildi.
Bu arada bordo mavili futbolcular, Hami Mandıralı’nın başlarında kalmasına sevindiler. Kaptan Onur'da Hami Mandıralı’ya futbolcular olarak kendisini tebrik ettiklerini iletti.
YÖNETİMDEN PRİM JESTİ
Trabzonsporlu yöneticiler, Juventus maçından puan ya da puanlar alınması durumunda futbolculara yüksek bir prim vermeyi planlamaya başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde bugüne kadar elde edilen başarılı sonuçların ardından oyuncuların ödemelerini aksatmamaya özen gösteren bordo mavili yöneticiler, Juventus maçından da umutlu olduklarını belirttiledr.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise Juventus maçı öncesi takıma olan güvenlerinin tam olduğunu vurguladı, "Takımız Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek. Bugüne kadar elde ettiğimiz güzel sonuçların devamını getirmek istiyoruz" dedi.
MUSTAFA YUMLU: "İTALYA’YA TESLİM OLMAYA GİTMİYORUZ"
Savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, İtalya’ya teslim olmaya gitmeyeceklerini belirtti. Sonuna kadar savaşacaklarını ifade eden Mustafa Yumlu, şöyle devam etti:
"Kötü oynama hakkımızı doldurduk. Artık mücadele vakti. Hem fiziksel, hem de kafa olarak sadece bu maça odaklandık ve oradan istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyoruz. İnter ile deplasmanda oynadığımız maç öncesinde kimse bize şans tanımıyordu ama kazandık. Herkes Juventus maçında sahada basmadık yer bırakmayan bir takım görecek."