TRABZONSPOR'un gözden çıkardığı Arjantinli Gustavo Colman ile Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba’nın kulüple yolunu ayırmak için ödeme yapılmasında ısrar etmesi yönetimi sıkıntıya soktu.
ISRARLA PARA İSTİYORLAR
Yabancı oyuncu sayısını azaltmak takımdan gönderilmesine karar verilen Colman ile Sol Bamba, gitmek için para talep etmesi, taraflar arasında karşılıklı restleşmelere sebep oldu. Bordo mavili yöneticiler, oyuncuların ısrarlı talepleri üzerine fiyatlarda indirime gitmesini istedi.
Kulübün ekonomik giderlerini düşürmek için bu oyuncuları göndermekte kararlı olan yöneticilerin, oyuncularla birkaç gün içerisinde anlaşıp sözleşmelerini feshedebileceği belirtildi. Bu arada bordo-mavili takımdaki bazı genç oyuncuların da kiralık olarak başka takımlara verileceği öğrenildi.
ROSTOV MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Trabzonspor’un Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçının biletleri 19 Ağustos Salı günü saat 14.00’ de satışa sunulacak. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, Rostov ile oynanacak olan maçı izlemek isteyen taraftarların Passolig kartı sahip olması gerektiği belirtildi. Rostov maçı için belirlenen bilet fiyatları ise şu şekilde: "Kale arkası A –A1-A2 blok: 40 TL, kale arkası B-B1-B2 blok (Passolig Tribünü): 40 TL, misafir seyirci tribünü: 60 TL, maraton tribünü: 60 TL, kapalı tribün A-D-E-H blok: 100 TL, kapalı tribün B-C-F-G blok: 120 TL, VIP tribün: 200 TL, VIP özel tribün C-D-E-F-G-H-I sıraları: 500 TL, VIP özel tribün A-B Sırası: 1000 TL"
ROSTOV İYİ BAŞLAMADI
Öte yandan Rus ekibi Rostov, kendi liginde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekti. Dün ligin iddialı ekiplerinden Lokomotiv Moskova ile karşılaşan Rus ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Üç haftası geride kalan ligde 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Rostov, 13'üncü sırada bulunuyor.

FOTOĞRAF