TRABZONSPOR'da yabancı teknik direktör arayışlarının tüm hızıyla sürdüğü bildirildi. 
Trabzonspor’da bazı yöneticilerin sezon sonuna kadar Hami Mandıralı ile devam etme isteğine rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yabancı teknik direktör  arayışlarına devam ettiği ve yöneticilerinden de destek aldığı öğrenildi. Hami Mandıralı’dan da gelecek teknik direktörle birlikte yine yardımcı antrenör olarak devam etmesini isteyen Başkan Hacıosmanoğlu’nun, özellikle genç ama kariyerli bir teknik direktör ile anlaşmak istediği belirtildi.
MANDIRALI ŞUT ÇALIŞTIRDI
Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yardımcı antrenör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle Malouda ve Bamba katılmazken diğer futbolcular kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise bordo mavililer şut çalıştı. Mandıralı’nın özellikle kaçan goller konusunda oyunculara uyarılarda bulunduğu ve yakalanan fırsatların değerlendirilmesini istediği öğrenildi.
AKÇAY’IN JESTİNE KARŞILIK JEST
Trabzonspor’la sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden ve karşılığında hiçbir ücret talep etmeyen teknik direktör Mustafa Akçay’ın bu jestine yönetimde karşılık verdi. Bordo mavili yöneticilerin Akçay’a hak edişlerini ödeme kararı aldığı belirtildi. Bu arada Akçay’ın kendisiyle birlikte göreve gelen yardımcılarından, "Takımın size ihtiyacı var. Lütfen ayrılmayı düşünmeyin" diyerek Hami Mandıralı ile birlikte çalışmalarını istediği öğrenildi.