Yunus Emre SEL/TRABZON,()- TRANSFER çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Rubin Kazan ile sözleşmesi biten Natkho ile görüşmelere başladı.
Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istekleri doğrultusunda yürütülen transfer çalışmalarında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Bibras Nathko ile görüşmelere başlandı. Bourceanu’nun yanına tecrübeli bir isim düşünen bordo mavililer, Rubin Kazan ile sözleşmesi biten Bibras Natkho'yu Trabzon'a getirmeye çalışıyor. Trabzonspor, elindeki yabancıları göndermesinin ardından 26 yaşında orta saha oyuncusunun transferini bitirecek.
EMANUELSON İNDİRİME GİTTİ
Bu arada Trabzonspor’un bu sezon transfer etmeyi düşündüğü yabancı oyuncular arasında ilk sıralarda arasında yer alan Hollandalı sol bek Urby Emanuelson’dan iyi haber geldi. İlk göürşmede Trabzonspor’dan yüksek imza parası talep eden Emanuelson'un  indirime gittiği, hatta bu miktarın taksitle ödenmesini de kabul ettiği ifade edildi. Emanuelson’un tranfserinin birkaç gün içerisinde anlaşmazlık çıkmaması durumunda resmiyet kazanabileceği öğrenildi. Trabzonspor’un Romanya’dan ayrılan Sitya Guilherme’yi de yedekte beklettiği belirtildi.
EMRE GÜRAL BURSA YOLCUSU
Trabzonspor’da forvet hattına bir çok yerli oyuncunun transfer edilmesinin ardından bir türlü bekleneni veremeyen Emre Güral’ın Bursaspor ile görüştüğü belirtildi. Bursaspor Teknik direktörü Şenol Güneş'in de Emre Güral'ı kadroda görmek istediği, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.