FORVET oyuncularının Fenerbahçe'nin 31, Galatasaray’ın 25, Beşiktaş’ın da 17 gol attığı Süper Lig'de Trabzonspor'un forvet hattı, fileleri sadece 15 kez havalandırabildi.
FORVETİ TAKVİYE EDEMEDİ 
Trabzonspor yönetiminin sezon başında gerçekleştiremediği forvet transferi, takımı gol yollarında büyük sıkıntıya soktu. Bu sezon ligde Fenerbahçe’nin Sow, Emenike ve Webo’dan oluşan forvet hattı 31 kez fileleri havalandırırken Galatasaray’ın Drogba, Burak ve Umut’tan oluşan hücum hattı 25 gol attı. Beşiktaş’ın Almeida, Ömer ve Mustafa’dan oluşan forvet hattı ise 17 defa gol atmayı başardı.
GERİDE KALDILAR
Trabzonspor’un Janko, Henrique ve Emre Güral’dan oluşan forvet oyuncuları ise sadece 15 gol atabildi. Ligde alt sıralarda bulunan bir çok takımın gol ortalamasının da gerisinde kalan bordo mavili takımda forvet oyuncularına sol kanat oyuncusu Olcan Adın attığı 8 golle çok önemli katkı yaptı.
ÜSTÜNSALİH: "ÖDEMELERİ YAPTIK, BİR SORUNUMUZ YOK"
Trabzonspor’da son dönemde yaşanan ekonomik sorun yönetimin girişimleriyle son buldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan ödemelerin ardından pazartesi günü de futbolcularına  ödeme yapan bordo mavili yönetim, geçmişe dönük borçlarını kapattı. Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, futbolcularına gerekli ödemeleri yaptıklarını açıkladı, "Şu an için ödemelerimizi yaptık. Bir sorunumuz yok. Bundan sonraki süreç için de planlanan tarihlerde ödemelerimizi yapmak için gerekli adımlarımızı attık" dedi.
MUSTAFA: "GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ YENMEK ZORUNDAYIZ"
Bordo mavili takımın defans oyuncusu Mustafa Yumlu, gelecek hafta pazartesi günü Gençlerbirliği ile Avni Aker Stadyumu’nda yapacakları müsabakayı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Mustafa, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini vurgularken de şöyle konuştu:
"Son haftalarda iyi oynuyoruz ama kazanamıyoruz. Gençlerbirliği maçıyla bu şansızlığımızı da kırmak istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarım şu anda bulunduğumuz konumdan çok daha iyi noktada olmamız gerektiği konusunda hem fikir. Bu düşüncemizi sahaya da yansıtmak istiyoruz."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF