TRABZONSPOR teknik sorumlusu Hami Mandıralı, sağlık kurulundan sakat olan Özer Hurmacı’nın pazar akşamı sahalarında oynayacakları Galatasaray maçına kadar yetiştirilmesini istedi.
Sağlık kurulunun da Hami Mandıralı'nın uyarısıyla Özer Hurmacı'yla özel olarak ilgilendiği, gözde futbolcunun Galatasaray maçında oynama ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. Özer Hurmacı, Galatasaray maçında sahada olmayı çok istediğini belirterek, "Takımız için oldukça önemli olan bu maçta bende arkadaşlarımla birlikte mücadele etmek istiyorum" dedi.
MALOUDA FİRARDA
Trabzonspor’da kimseye haber vermeden izinsiz olarak dünkü antrenmana çıkmayan Fransız futbolcu Florent Malouda, bugün de Trabzon’a dönmedi. Yıldız futbolcunun Trabzonspor’da yeteri kadar forma şansı bulamadığı için sitem ettiği ve sezon sonunda sözleşmesini feshetmek için Trabzonsporlu yöneticilerle bir görüşme yaptığı iddia edildi. Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Fransız oyuncunun Trabzonspor’dan yine bonservis bedelsiz ayrılmak istediği ve bu konuda pazarlık yapacağı belirtildi.
TRABZONSPOR’DAN ÖZKAN SÜMER AÇIKLAMASI
Trabzonspor, kulübün eski başkanlarından Özkan Sümer’in kulüpte alt yapı koordinatörü olarak çalıştığı dönemde sözleşmesinin haksız yere feshedildiğini iddia ederek bordo mavili kulübe dava açmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Trabzonspor'un internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Özkan Sümer ile ilgili çıkan haberler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissedilmiştir. Özkan Sümer, hakkı olmayan, iş hukuku ve uygulamalarına aykırı bir tutumla, çalışmadığı sürenin maaşlarını talep ederek icra takibi başlatmıştır. Bu konuya ilişkin tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF