TRABZONSPOR, Galatasaray’a sattığı Olcan Adın’ın yerini Barış Memiş’le doldurmak istiyor. Kulüp Başkanı Başkan Hacıosmanoğlu, konuştuğu Barış Memiş'e, "Sana çok güveniyoruz. Kendini göster" dedi.
YENİDEN DOĞDU
Geçtiğimiz sezon sergilediği performanstan sonra 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray’a satılan Olcan Adın’ın boşluğunu bordo mavili kulübün alt yapısından yetişen 24 yaşındaki Barış Memiş dolduracak. 2007 sezonunda alt yapıdan yükseldiği Trabzonspor’da başarılı bir performansın ardından ciddi bir düşüş yaşayan Barış Memiş, geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon’da yeniden doğdu. Takımı küme düşmesine rağmen attığı ve attırdığı gollerle adından söz ettiren Barış’a sezonun sona ermesiyle birçok Süper Lig ve PTT 1'inci Lig ekiplerinden teklifler geldi.
ŞİMDİDEN ANTRENMANLARA BAŞLADI
Trabzonspor yönetimi de gelen teklifleri reddederek Barış Memiş’i sezon başı kampına çağırdı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da Barış Memiş’i arayarak, "Sana çok güveniyoruz. Gerçek kimliğini bize ve herkese göster" dedi. Kampa 10 günlük süre olmasın rağmen Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde antrenmanlara başlayan Barış Memiş’in 2015 yılında bitecek olan sözleşmesinin de önümüzdeki günlerde uzatılacağı öğrenildi.
BARIŞ: "HAYALİM GERİ DÖNMEKTİ"
’ya (Doğan Haber Ajansı) açıklama yapan Barış Memiş, yeniden Trabzonspor forması giyeceği için heyecanlı olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Hayalim bir gün geri dönmekti. Bunun için ilk adım atıldı. Umarım kamptaki performansım ile gelecek teknik heyetin gözüne girerim ve formayı kaparım. Bana güvenenleri mahcup etmemek için var gücümle çalışıyorum ve çalışacağım. İnşallah bu sezon herkes sadece futbolumu konuşacak. Bir futbolcuyla kıyaslanmak değil, kendi yeteneklerimi göstermek istiyorum."
BOURCEANU’NUN TAKSİDİ ÖDENDİ
Bu arada Trabzonspor’un devre arasında Steau Bükreş takımından 1 milyon 300 bin Euro’ya transfer ettiği orta saha oyuncusu Bourceanu’nun parası yatırılmaması üzerine Romanya Kulübü, bordo mavili yönetime uyarı yazısı göndererek ödeme yapılmasını istedi. Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Bourceanu’nun parasını ödemek için 1 haftalık daha süreye sahip olduklarını belirtirken şöyle dedi:
"Bazı sebeplerden dolayı ödemenin birkaç gün gecikeceğini kendilerine ilettik. Onlarda bunun sorun olmayacağını söylediler. Ancak ardından yazı gönderdiler. Bir sorun yok ve gerekli ödemeyi bugün hesaplarına yatırdık."
GÖĞÜS REKLAMI İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Trabzonspor Yönetim Kurulu, yeni sezon öncesi formaya göğüs reklamı için görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Üstünsalih, kendilerdine teklif veren firmalar ile görüştüklerini belirtti, "Şu ana kadar bazı firmalarla görüşme yaptık ancak istediğimiz teklifi henüz alamadık. Marka değerimize uygun bir teklif geldiğinde kulüp çıkarları doğrultusunda bunu değerlendireceğiz" diye konuştu.
HENRİQUE’DEN 2.5 MİLYON EURO GELDİ
Brezilyalı Paulo Henrique’yi Çin’in Shanghai Greeland takımına 4 milyon Euro’ya satan bordo mavililer, bu transferden de Adrian’da olduğu gibi önemli bir miktarı nakit olarak kasasına koydu. Henrique’nin transferinden 2 milyon 500 bin Euro’yu bugün tahsil eden bordo mavili yönetim, ilk olarak Romen Bourceanu’nun bonservis bedelinin bir taksitini ödeyerek Steau Bükreş ile olan sorununu giderdi.

FOTOĞRAFLI

 

)