DEPLASMANDA 4-0’lık Sivasspor galibiyetinin ardından 1 gün izin yapan Trabzonspor, cuma akşamı sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışmayla başladı, bordo mavili futbolcuların antrenmanda neşeli olduğu gözlendi.
HENRİQUE'YE DOĞUM İZNİ
Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Bamba ile Ankara’da kontrolden geçecek olan Emre Güral katılmadı. Kalçasındaki ağrı nedeniyle  Kasımpaşa maçında forma giyme ihtimali zor olan Henrique'e ise eşinin doğum yapması nedeniyle izin verildi. Brezilya'ya giden Henrique’nin Kasımpaşa maçından sonra Trabzon’a döneceği açıklandı.
MALOUDA ANTRENMANDA
Sakatlığı nedeniyle bir haftadır takımdan ayrı olarak çalışan Florent Malouda ise bugün takımla birlikte antrenmana çıktı. Ancak Fransız futbolcunun atrenmanda moralsiz olduğu dikkati çekti.
ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR
Bordo mavili takım, antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik sorumlu Mandıralı ise antrenmanda tüm futbolcularıyla özel olarak ilgilendi ve zaman zaman oyuncularıyla sohbet etti.
ALT YAPININ FENERBAHÇE MAÇLARI ERTELENDİ
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yarın U-17 ve U-19 kategorilerinde Trabzon’da oynanması gereken lig maçları, güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi. Sezon başından itibaren Kadir Özcan Tesisleri’nde alt kategori maçlarını oynayan bordo mavililerin Fenerbahçe ile oynayacağı maçlar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne alınmıştı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, daha sağlıklı bir ortamın oluşması gerektiğini  gerekçe göstererek maçları ileri bir tarihe erteledi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF