SİVASSPOR’u deplasmanda 4-0 mağlup eden Trabzonspor’da moraller yerine gelirken savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, "Bundan sonra Trabzonspor gibi oynamaya devam edeceğiz" dedi.
Spor Toto Süper Ligi’nin 25'nci haftasında deplasmanda Sivasspor’u 4-0 mağlup ederek ligde 172 gün sonra deplasman galibiyeti hasretine son verirken 4'üncü sıraya yükselen Trabzonspor’da neşe hakim oldu. Fenerbahçe maçının yarıda kalmasının ardından hafta içerisinde oyuncularının moralini yükseltmek için yoğun çaba harcayan teknik sorumlu Hami Mandıralı, ligde kalan tüm maçlarda 3 puana talip olduklarını söyledi.
Takım kaptanlarından Mustafa Yumlu, Sivasspor maçına inanarak çıktıklarını belirterek, "Maç öncesinde bu maçı kazanmamız gerektiğini konuştuk. Golle başlayınca rahat bir galibiyet elde ettik. Taraftarlarımız da fazlasıyla mutlu oldu. Amacımız bu formayı layıkıyla temsil etmek" diye konuştu. 
OLCAN’IN İSTATİSTİĞİ BOZULDU
Trabzonspor’un Sivasspor ile oynadığı lig maçına kadar oynanan 24 lig maçında da 90 dakika sahada kalan Olcan Adın’ın bu rekoru sona erdi. Çok iyi bir performans sergilemesine rağmen maçın 80'inci dakikasında oyundan alınan Olcan Adın’ın soyunma odasında teknik sorumlu Hami Mandıralı’ya takılarak, "Hocam rekor kıracaktım" dediği, Mandıralı’nın da, "Sen performansınla rekorları zaten kırıyorsun" dediği öğrenildi.

YES(TM/AÖ)