TRABZONSPOR'da, Legia Varşova ile oynadığı maçta sakatlanan Onur, Eskişehirspor ile oynanacak olan maça yetişmek için yoğun çaba harcıyor. Doktorun verdiği programı uygulayan başarılı kaleci, salonda koşu yaparak çalışmalarını sürdürüyor.
Trabzonspor’un 7 Kasım’da deplasmanda Legia Varşova ile oynadığı maçta sağ arka uyluk adalesinde kas zorlanması meydana gelen ve 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanan Onur Recep Kıvrak, Eskisehirspor ile oynanan maçta kaleye geçmek istiyor. Kulüp doktorunun verdiği programı harfiyen uygulayan Onur, zorlu süreçte takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediğini belirterek, "Verilen antrenman programlarıma uyuyorum ve dinleniyorum. Eskişehirspor maçına yetişirim diye düşünüyorum ama ben olmasam da gerek Zeki, gerekse Fatih takımımızın kalesini en iyi şekilde koruyacaktır" dedi.
GİRAY VE ALANZİNHO’NUN DURUMU BELİRSİZ
Trabzonspor’da sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Giray Kaçar ve Alanzinho’nun durumu belirsizliğini koruyor. Bordo mavili yönetimin her iki oyuncuyla da bir görüşme yapacağı ancak hem Giray’ın, hem de Alanzinho’nun yeteri kadar forma şansı bulamadıkları gerekçesiyle başka bir takıma gitmek istediği öğrenildi. Yönetim de sezon sonunda iki oyuncuyu bedelsiz olarak göndermek yerine devre arasında gelebilecek teklifleri değerlendirip kulübün kasasına nakit girdisi kazandırmayı planlıyor.
MUSTAFA: "MİLLİ TAKIMDAN DAVET BEKLEDİM"
Bordo mavili forma altında bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mustafa Yumlu, milli takımdan davet beklediğini söyledi. Her futbolcu gibi milli takımda oynamayı hayal ettiğini söyleyen Yumlu, şöyle konuştu:
"Fatih hocadan davet bekliyordum ama olmadı. Bu daha fazla çalışmam gerektiğini gösteriyor. O formayı giymeyi çok istiyorum ve bunu bir gün başaracağım. Futbolu Trabzonspor’da bırakmak en büyük hayallerimden biri. Bu sezon takım olarak ortaya koyduğumuz performans ise bence oldukça başarılı."
TRABZONSPOR EKSİK ÇALIŞTI
Trabzonspor, Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Aykut Demir, Zeyi Ayvaz, Bamba, Zokora, Janko ve Adrian ile Salı gününe kadar izinli olan Bosingwa ve Malouda katılmadı. Sakatlıkları devam eden Onur ve Yusuf ile hafif sakatlığı bulunan Henrique ise takımdan ayrı olarak salonda koşu yaptı. Bordo mavililer antrenmanda koşunun ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik direktör Mustafa Akçay oyuncularını daha çok pozisyon yaratmaları konusunda uyardı.