GELECEK sezon şampiyonluğa oynayacak takımın başına tecrübeli bir teknik direktör getirmek isteyen Trabzonspor, ünlü Romen çalıştırıcı Lucescu ile yaptığı görüşmelerde aşama kaydedemeyince ibreyi Halilhodzic’e çevirdi.
"GELECEK SEZON ÇALIŞMASINA BAŞLADIK" İFADESİ
Teknik sorumlu Hami Mandıralı ile yola devam edilip edilmeyeceği yönünde net bir açıklama yapmayan Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun cumartesi günü yapılan divan genel kurulunda, "Takımımızın başında olacak teknik direktör ile birlikte gelecek sezon için çalışmalarımıza başladık" ifadesini kullandığı dikkati çekti.
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Mircea Lucescu’yla yaptığı görüşmelerde aşama kaydedemediği öğrenilirken Trabzonspor, ibreyi Cezayir Milli takımıyla Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Vahid Halilhodzic’e döndü. Başkan Hacıosmanoğlu’nun Boşnak teknik direktörle yapılan görüşmelerde önemli mesafe kaydettiği belirtildi.
BAMBA SEVİNDİRDİ
Trabzonspor’da geçtiğimiz sezonun devre arasında yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba, dün akşam Fildişi Sahili’nin Bosna Hersek ile oynadığı hazırlık maçında 90 dakika görev yaptı.
 Bordo mavili takımın Dünya kupasında sergileyeceği performansın ardından satmayı düşündüğü Bamba’nın iyileşmesi Trabzonspor’da yüzleri güldürdü. Bu arada Bamba ile birlikte geçtiğimiz sezonun son haftalarında sözleşmesi feshedilen Zokora'da karşılaşmada 90 dakika görev yaptı.

YES(TM/AÖ)