TRABZONSPOR’un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, takım arkadaşlarından bir hafta daha fazla izin yapmasına karşın kampa yine geç kaldı.
Trabzonspor’un ligin 16'ıncı haftasında Galatasaray ile yaptığı maçta kırmızı kart gören, ardından da cezalı duruma düştüğü için izin alarak bir hafta erkenden ülkesine giden Arjantinli futbolcu Gustavo Colman, devre arası kampına yine geç kaldı. 6 sezondur forma giydiği Trabzonspor’da üç kez devre arasına kart cezalısı olarak giren Colman, devre arası kampına geç katılma istatistiğini yine bozmadı. Bu sabah yapılan antrenmana katılması gereken Colman, Fransız futbolcu Malouda ile birlikte belirlenen takvime uymadı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda iki futbolcu için de noter tespiti yapıldığı öğrenilirken, izinleri sona eren Bosingwa, Janko, Bamba, Zokora ve Adrian ile yerli oyuncular Onur, Emre ve Zeki Ayvaz belirlenen tarihte kampa katıldı. Brezilyalı futbolcu Henrique ise ailevi nedenlerden dolayı izin almıştı. 
AKÇAY FORVET İSTİYOR
Bu arada Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay’ın forvet beklentisi devam ediyor. Kampta yapılacak hazırlık maçlarında yeni forvet transferiyle taktiksel anlamda değişikliklere gitmeyi planlayan Akçay’ın yönetime bu konuda baskı yaptığı öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticilerinde Hannover 96’da forma giyen Mame Diouf ve Benfica’nın Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo ile tamaslarını sürdürdüğü belirtildi. Mame Diouf’un, Türk teknik adam Tayfun Korkut yönetimindeki Hannover 96 ile önümüzde günlerde Antalya’ya kampa geleceği ve görüşmelerin burada hızlanabileceği öğrenildi.
ERKAN ZENGİN, YEKTA VE ÖZER İLE TEMASLARDA SONA GELİNDİ
Trabzonspor yönetimi yerli oyuncu transferinde ise Galatasaray’dan Yekta, Kasımpaşa’dan Özer Hurmacı ve Eskişehirspor’dan Erkan Zengin ile temaslarını sürdürüyor. Bordo mavililerin Galatasaray’a, 'Engin Baytar ve Burak Yılmaz’ın alınmasından kaynaklanan bonservis borcuna karşılık Yekta’yı bize verin' teklifini yaptığı, sarı kırmızılı yönetimin ise bir miktar daha para istediği öğrenildi. Kasımpaşa’nın ise Volkan Şen’e karşılık Özer’i istediği ve bu konudaki pazarlıklarda da sona gelindiği ifade edildi. Bordo mavililerin sürpriz bir şekilde gündemine aldığı Erkan Zengin için ise Eskişehirspor ile önceki gün başlayan temaslarda henüz istenilen seviyeye gelinemediği belirtildi.