TRABZONSPOR hafta sonu sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını öğle saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Mustafa Akçay yönetimindeki antrenmana sakatlığı devam eden Bamba ile sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Colman ve Malouda katılmadı. Bordo mavili takımın Romanya’nın Steaua Bükreş takımından transfer ettiği Bourceanu da takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Saçlarını kazıttığı gözlenen futbolcu takımla birlikte çalıştı. Bu arada bordo mavililer antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
FUTBOLCULAR TARAFTARLARLA PLAYSTATİON OYNADI
Türk Hava Yolları tarafından bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte taraftarlar, futbolcularla playstation oynadı. Adrian, Emre Güral, Yusuf Erdoğan ve Caner Osmanpaşa taraftarlarla playstation oynarken, futbolcular arasında  Caner, en iyi sonuçları elde etti. Taraftarlar arasında yapılan turnuvada ise ilk ikiye girenler THY tarafından Trabzonspor’un İtalya’da Juventus ile oynayacağı maça getirilmeye hak kazandı.