TRABZONSPOR, geçtiğimiz sezon pilot takım 1461 Trabzon’da başarılı bir performans ortaya koyan Barış Memiş ve Hasan Batuhan Artarslan’ı A takıma alma kararı aldı.

Bordo mavili kulübün idarecileri Barış Memiş’e sezon başı kampına katılacağını iletirken, Batuhan’a da önümüzdeki günlerde bu tebliğin yapılacağı öğrenildi. Özellikle Barış Memiş’e Süper Lig dahil birçok takımdan teklif gelmesi nedeniyle yönetimin bu futbolcuyu bırakmaya yanaşmadığı ve gelecek olan teknik direktöre de Barış Memiş konusunda olumlu raporlar hazırlandığı belirtildi. Barış Memiş ise Trabzonspor formasını tekrar giyecek olmasının tarif edilemeyecek kadar güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon PTT 1'inci Ligi’nde 29 maçta forma giyen hücuma dönük orta saha oyuncusu Barış Memiş, 12 kez fileleri havalandırdı. Barış, oynadığı bir Ziraat Türkiye Kupası maçında da 2 gol atmayı başardı. 20 yaşındaki savunmaya dönük orta saha oyuncusu Hasan Batuhan Artarslan ise 26 PTT 1'inci Lig maçında görev yaptı ve iki kez fileleri sarstı.

MALOUDA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BEKLEYECEK

Trabzonspor’daki geleceği belirsizliğini koruyan Fransız futbolcu Florent Malouda’nın, yeni sezon öncesi takımda kalıp kalmayacağı gelecek olan teknik direktörün vereceği rapora bağlı olacak. Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in takıma gelme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Fransız futbolcuyu takımda tutmak isteyeceği öğrenilirken, Malouda’nın ise ayrılma yönünde ısrarcı olduğu belirtildi. Bordo mavili yönetimin de önümüzdeki günlerde Malouda ile bir görüşme yaparak, bu sorunu çözüme kavuşturması bekleniyor.

SERHAT ÇAKMAK’DAN FENERBAHÇE MESAJI

Trabzonspor’un Ajax alt yapısından bedelsiz olarak transfer ettiği ve üç yıllık sözleşme imzalattığı gurbetçi futbolcu Serhat Çakmak, geçmişte verdiği röportajlarda Fenerbahçeli olduğunu açıklamıştı. Ancak genç futbolcu Trabzonspor’a imza attıktan sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "Fenerbahçeliymiş, böyleymiş artık yok. Bana bundan sonra her yer Trabzon" ifadelerini kullandı. Bordo mavili taraftarlar da futbolcunun mesajını bir çok kez paylaştı.



YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF