TRABZONSPOR devre arası transfer döneminde ilk takviyesini 1461 Trabzon’dan yaptı. Pilot takımdan Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan devre arası kampına davet edildi.
Sezon başında 1461 Trabzon’dan Yusuf, Abdülkadir, Kadir Keleş, Caner ve Fatih Özürk’ü alan Trabzonspor, devre arasında da pilot takımından takviye yaptı. PTT 1'inci Ligi’nde sezonun ilk yarısında 1461 Trabzon formasıyla 18 maça çıkan ve 3 kez fileleri sarsmayı başaran 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Alsan ile bu sezon 21 maça çıkan ve 2 gol atmayı başaran 23 yaşındaki stoper Mustafa Akbaş, devre arasında Antalya’da yapılacak olan kampa davet edildi. İki oyuncuyla Antalya’da düzenlenecek törenle sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Akçay’ın 1461 Trabzon’da bu sezonki perfromansları ile dikkat çeken Barış Memiş ve Göksu Alhas’ı kampa davet etmemesi dikkat çekti.
ANTALYA KAMPI PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR
Trabzonspor’un Antalya Kundu’da yapacağı devre arası kampı Pazartesi günü başlayacak. Pazar günü saat 20.50’de tarifeli uçakla Trabzon’dan Antalya’ya gidecek olan bordo mavililer, 13 gün sürecek kamp boyuncu Topkapı Palace otelde konaklayacak. Burada en az 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan bordo mavililerde, kampa geç kalan futbolculara çok ciddi cezalar verilecek.