TRABZONSPOR yönetimi, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan sonra da ilerlemek için takım kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti, Adebayor başta olmak üzere birçok yıldız futbolcuyla temas kurdu.
LİSTEDE KİMLER VAR
Bordo mavili takımın UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Lazio maçına, gruptan lider olarak bitirebilmenin hesabını yaparak kazanmak için çıkacağı bildirildi. Bu arada yönetim de kadroyu güçlendirme çalışmalarına başladı. Ekonomik olarak işadamı Ali Ağaoğlu’dan ciddi destek alan yönetimin Emmanuel Adebayor başta olmak üzere Asamoah Gyan ve Muhammed Sissoko ile görüşmeler yaptığı öğrenildi. Üç yıldızdan birini kadrosuna katmak isteyen yönetimin elinde geniş bir liste olduğu ve forvet oyuncusunun devre arasında Antalya’da yapılacak kampa yetiştirileceği belirtildi.
YUSUF SAHALARA DÖNÜYOR
Trabzonspor’un 4 Kasım’da Sanica Boru Elazığspor'la oynadığı lig maçında attığı golden sonra sakatlanıp yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Yusuf Erdoğan, perşembe akşamı oynanacak Lazio maçıyla sahalara dönmeyi umuyor. Teknik direktör Mustafa Akçay’la yaptığı görüşmede görev verilmesi durumunda Lazio maçında oynamaya hazır olduğunu söyleyen genç futbolcu, yoğun antrenman programıyla açıklarını kapattı. Hırsıyla Akçay’ın dikkatini çeken Yusuf’un Lazio maçında 18 kişilik kadroya girebileceği bildirildi.
İTALYA YOLCULUĞU YARIN
Trabzonspor, Lazio maçı için yarın saat 10.30’da THY’ye ait özel uçakla İtalya’nın başkenti Roma’ya hareket edecek. Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Roma’ya ulaşması planlanan bordo mavili kafile, ardından maç saatine kadar konaklayacağı otele geçecek.
PROGRAM BELLİ OLDU
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Buna göre teknik direktör Mustafa Akçay ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı, yarın yerel saatle saat 20.00’de Olimpico Stadyumu'nda başlayacak. Bordo mavili takım, maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 20.30’da yine Olimpico Stadyumu'nda yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
Lazio’nun teknik direktörü ve bir oyuncusu yerel saatle 17.15’de Formello Ground Center’da basın toplantısı düzenleyecek. Lazio takımı, basın toplantısının ardından 18.00’de antrenmanını yapaçak.