TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, Polonyalı futbolcu Adrian’ı Gaziantepspor maçı kadrosuna almadı. Oyuncularına uyarıda bulunan Akçay, "Yüreğini sahaya koymayan oynayamaz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'inin 14'üncü haftasında deplasmanda yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak olan bordo mavililerin teknik direktör Mustafa Akçay, Balıkesirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kötü performans ortaya koyan Adrian’ı Gaziantepspor maçı kadrosuna almadı. Janko, Alanzinho ve Giray Kaçar ile sakatlığı geçmesine rağmen riske edilmeyen Yusuf Erdoğan’ı da maç kadrosuna almayan Akçay  oyuncularını, "Yüreğini sahaya koymayan oynayamaz. Ne kendinize ne de takım arkadaşlarınıza ihanet etmeyin" diye uyardı. 
Bordo mavili kafilede üç kaleci Onur, Zeki ve Fatih ile birlikte Aykut Akgün, Mustafa, Olcan, Kadir, Abdülkadir, Aykut Demir, Zeki Yavru, Soner, Caner, Bosingwa, Colman, Zokora, Sol Bamba, Henrique, Emre Güral ve Malouda yer aldı.
MORALİ BOZUK TRABZONSPOR, DEPLASMANDA ÇIKIŞ ARIYOR
İç sahada oldukça başarılı bir performans sergilemesine karşın deplasman maçlarında kötü performans gösteren bordo mavililer, Gaziantepspor'u orta sahada durdurup  kontrataklarla gole gitmeyi planlıyor. Bu sezon ligde sadece bir deplasman maçından galibiyetle ayrılan, 4 maçı kaybeden ve bir maçtan da beraberlikle ayrılan bordo mavili takımda Balıkesirspor mağlubiyetinin ardından Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu’nun görevlerinden istifa etmesi, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu’nun da bugün görevini bırakması moralleri iyice bozdu.
MUSTAFA: "KAZANARAK MORAL BULMAK İSTİYORUZ"
Trabzonspor’un 2'nci kaptanı Mustafa Yumlu, Gaziantepspor maçını kazanarak moral bulmak istediklerini belirterek, "Avrupa’daki başarımızı lige yansıtmayı çok istiyoruz. Son iki hafta ligde kazandık. Gaziantepspor deplasmanında da kazanarak bu galibiyet serisini üçe çıkartmak istiyoruz. Lazio ile deplasmanda oynayacağımız Avrupa ligi maçı öncesi bu bize önemli bir moral olacaktır. Umarım 90 dakika sonunda gülen ve moral bulan taraf biz oluruz" dedi.
GAZİANTEPSPOR İLE 55'İNCİ RANDEVU
Trabzonspor, Gaziantepspor ile yarın yapacağı karşılaşmayla birlikte ligde 55. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 54 maçta, Trabzonspor’un 29, Gaziantepspor’un ise 11 galibiyeti bulunuyor. 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 97 gol atarken, kalesinde ise 49 gol gördü.
OLAĞAN GENEL KURULDA ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI
Trabzonspor’da tüzüğün 29'uncu maddesine istinaden bugün yapılması planlanan kulüp Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ilki gerekli çoğunluk sağlanmadığı için yapılamadı. İkinci toplantının aynı gündemle 15 Aralık 2013 Pazar günü Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 10.00’da yapılacağı açıklandı.