SİVASSPOR'u deplasmanda 4-0’la geçen Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Kasımpaşa’yı da mağlup ederek galibiyet serisi başlatmak istiyor. Bordo mavili takımın Genel Sekreteri Köksal Güney de, takımın moralinin yüksek olduğunu belirterek, "Çıkışımızın süreceğine inanıyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Ligi'nin 26'ıncı haftasında yarın akşam sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor karşısında alınan 4-0’lık galibiyetin ardından çıkışını sürdürmek istiyor. Kasımpaşa’yı mağlup ederek ligde bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, şöyle konuştu:
"Bu sezon çok iyi oynadığımız ancak kazanamadığımız bir çok maç oldu. Ama Sivasspor maçıyla bu kötü şansımızı da kırdığımızı düşünüyorum. Ama deplasmanda aldığımız galibiyetin daha da anlamlı olması için Kasımpaşa’yı kendi evimizde mağlup etmeliyiz. Takımımızın morali oldukça yüksek ve çıkışımızın süreceğine inanıyoruz" dedi.
MANDIRALI, JANKO VE ŞAHİN ARASINDA TERCİH YAPACAK
Bordo mavili takımda Sivasspor ile deplasmanda oynan maçta bir gol atan birde asist yapan ancak kalçasındaki ağrı nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayacak olan Henrique dışında kalp rahatsızlığı geçiren Emre Güral’ın yokluğunda forvette Janko’nun görev yapması bekleniyor. Ancak teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın son antrenmanlarda oldukça hırslı gözüken Şahin Aygüneş’i de sürpriz bir şekilde 11’de görevlendirebileceği öğrenildi. Bu arada Kasımpaşa’dan kiralanan Özer Hurmacı’nın ise iki kulüp arasında sözlü anlaşmadan dolayı yarın akşamki maçta görev alması beklenmiyor.
MANDIRALI: "BU SEZON İÇİN HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA BİR POZİSYONDAYIZ"
Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı da, Kasımpaşa maçı öncesi kulübün internet sitesi aracılığıyla açıklama yaparak şu görüşlere yer verdi:
"Spor Toto Süper Lig’de 8 deplasman maçı sonrasında, Sivasspor karşısında kazandık. Deplasman maçlarına en azından üzerimizdeki bu baskıdan sıyrılmış olarak çıkacağız. Bizim için Sivasspor maçında 3 puan almak çok önemliydi. Beraberlik veya mağlubiyet halinde sıralamadaki yerimiz çok daha farklı olabilirdi. Şimdi, en azından bu sezon için hedeflerimiz doğrultusunda bir pozisyonda bulunuyoruz."
"KAZANARAK RAKİPLERİMİZİN MAÇLARINI RAHAT İZLEMEK İSTİYORUZ"
Mandıralı, açıklamalarını şöyle tamamladı:
"Ancak Sivasspor maçından kazanılan 3 puanın daha anlamlı olması için yarım oynayacağımız Kasımpaşa maçını da kazanmak zorundayız. Kadromuzdaki oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum. Sahaya kim çıkarsa çıksın formasının sonuna kadar terletecek. Taraftarımızın önemli bir kısmının desteğinden mahrum kalacağız. Ancak kadın ve çocuk taraftarlarımızın da bizleri sonuna kadar destekleyeceğini biliyoruz. Haftanın açılış maçı olması nedeniyle kazanarak rakiplerimizin maçlarını rahat izlemek istiyoruz."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF