KADİR KELEŞ İLK KEZ
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, bu sezon hiçbir maçta görev vermediği Kadir Keleş’i, sol bek olarak oynattığı Aykut Demir’in kart cezalı oluşu nedeniyle ilk 11’de sahaya sürdü. Sezon başında Mustafa Akçay’ın isteğiyle 1461 Trabzon’dan transfer edilen Kadir’in de forma girmesiyle bordo mavili takımda hiç forma giymeyen oyuncular olarak sadece yedek kaleciler Fatih Öztürk ve Zeki Ayvaz kaldı. Akçay, şartlar gereği Kadir Keleş’e forma verdiklerini belirterek, "İnşallah bu şansını çok iyi değerlendirir" dedi.
COLMAN VE JANKO KONTENJANA TAKILDI
Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Adrian, iyileşmesinin ardından Sanica Boru Elazığspor maçında 11’deki yerine geri döndü. Mustafa Akçay, 6 yabancı sınırlaması nedeniyle Janko, Colman ve Alanzinho’yu 18 kişilik kadroya almadı.
ONUR ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN HACIOSMANOĞLU’NDAN ALDI
Trabzonspor taraftarlarının ekim ayının en değerli futbolcusu seçtiği kaleci Onur, ödülünü maçtan önce Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan aldı. Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun kendisine verilen 20 günlük hak mahrumiyeti cezası da sona eren Başkan Hacıosmanoğlu, maçı protokol tribününden izledi.
BURUK’UN İLK SINAVI TRABZONSPOR KARŞISINDA
Ligde yaşadığı kötü gidişe bir son vermek için Okan Buruk ile anlaşan Sanica Boru Elazığspor, yeni antrenörüyle ilk maçına çıktı. Bu arada Trabzonspor teknik direktörü Akçay, maçtan önce Okan Buruk’u kutladı.
TRİBÜNLERDE HAYAL KIRIKLIĞI
Trabzonspor’un Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı maçta tribünler boş kaldı. Bu sezon taraftardan beklediği desteği bir türlü alamayan Trabzonspor’da Mustafa Akçay ve futbolcular taraftarlara destek çağrısı yapmıştı. Yönetiminin de bilet fiyatlarında indirime gitmesine rağmen tribünlerin çok büyük bir bölümü boş kaldı. Karşılaşmada 100 kadar Elazığspor taraftarı da takımına destek verdi.

YES(TM/AÖ)