TRABZONSPOR, kendi sahasında 2-0 mağlup ettiği Rostov ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçını kazanarak Avrupa Ligi gruplarına yükselmek istiyor.
Bordo mavili takım, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında 2-0 mağlup ettiği Rusya’nın Rostov kulübü ile yarın deplasmanda rövanş maçına çıkacak. Türkiye saati ile 20.00’da başlayacak maçta sakatlığı bulunan Bosingwa ile gribal enfeksiyon geçiren Kevin Constant oynamayacak.
BERKALEM OYNAYACAK
Bordo mavimi takımın dün akşam Rusya’ya girişinde pasaportunda çıkan sorun yüzünden 4 saat havalimanında bekleyen Cezayirli futbolcu Belkalem ise maçta forma giyecek.
BAŞKAN GALİBİYET İSTİYOR
Bordo mavili kafileyle birlikte Rusya’ya giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, rehavete kapılmadan oynayacaklyarını, rövanş maçında da iyi bir galibiyet elde etmek istediklerini söyledi.
MUSTAFA YUMLU İĞNE İLE OYNAYACAK
Rostov ile oynanan ilk maçın 90'ıncı dakikasında rakip oyuncunun ayağına basması nedeniyle sakatlanan Mustafa Yumlu, kafileyle birlikte Rusya’ya götürüdü. Ancak havalimanında sektiği gözlenen Mustafa Yumlu'nun müsabakaya iğne yapılarak çıkacağı öğrenildi.
AVRUPA’DA 113'ÜNCÜ RANDEVU
Trabzonspor, bugüne kadar Avrupa kupalarında 112 maça çıktı. Bordo mavililer, söz konusu maçlarda 43 galibiyet, 40 mağlubiyet ve 29 beraberlik aldı. Rakip fileleri 150 kez havalandıran bordo mavililer, kalesinde ise 152 gol gördü.
Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası'nda 64, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA İntertoto Kupası'nda 8 maç oynadı.  MUHTEMEL KADRO
Trabzonspor'un Rostov maçının muhtemel kadrosu şöyle:
Onur – Aykut Demir(Zeki Yavru), Mustafa, Belkalem, Musa – Medjani – Sefa, Salih, Soner, Yusuf – Cardozo
SAKATLAR: Bosingwa, Constant
CEZALI: Yok

FOTOĞRAFLI