TRABZONSPOR, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Legia Varşova maçı için bu sabah Polonya'ya hareket etti.
ÖZEL UÇAKLA GİTTİLER
Bu sezon Avrupa Ligi'nde hiç maç kaybetmeyen bordo mavili takım, THY ait özel uçakla Polanya’ya hareket etti. Rakibini deplasmanda mağlup ederek, bir üst tura çıkmak isteyen Trabzonspor'un kafilesinde 20 futbolcu yer aldı.
COLMAN KAFİLEDE 
Kadroda sakat olan Yusuf Erdoğan’ın yanı sıra Abdülkadir, Caner ve Zeki Yavru yer almadı. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın son 5 maçtır kadroda yer vermediği Colman’ı  bu önemli maçta kadroya dâhil etmesi dikkat çekti. 20 kişilik kadroda şu oyuncular yer aldı:
20 KİŞİLİK KADRO
"Onur, Zeki Ayvaz, Fatih, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Giray Kaçar, Souleymane Bamba, Bosingwa, Kadir Keleş, Zokora, Olcan, Adrian, Colman, Alanzinho, Soner, Malouda, Aykut Akgün, Janko, Emre, Henrique"
HEDEF GALİBİYET
İlk 3 hafta sonunda topladığı 7 puanla zirvede yer alan Trabzonspor'un yarın 22.05’te  Legia Varşova karşısında galibiyet arayacağı bildirildi. Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda rakip filelere 20 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü. Bu sene Avrupa'da oynadığı 11 maçı kaybetmeyen Trabzonspor, son mağlubiyetini 2011-2012 sezonunda 23 Şubat tarihinde deplasmanda PSV Eindhoven’e 4-1 mağlup olarak almıştı.
SAVUNMADA REVİZYON
Trabzonspor teknik direktörü Akçay, Legia Varşova maçında savunmada revizyona gidecek. Ligde kart cezalısı oluşu nedeniyle forma giyemeyen Mustafa Yumlu’yu Legia Varşova maçında 11’de sahaya sürmeyi planlayan Mustafa Akçay, savunmanın solunda da Aykut Demir’i görevlendirecek. Akçay, yaptığı toplantılarda savunma oyuncularından riske girmemelerini ve hücum organizasyonlarına katkı yapmalarını istedi.
MUHTEMEL 11
Trabzonspor'un Legia Varşova mkuhtemel kmadrosu şöyle:
Onur- Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Malouda, Adrian, Henrique
CEZALI: Yok
SAKAT: Yusuf Erdoğan