TRABZONSPOR yarın sahasında ağırlayacağı Sanica Boru Elazığspor’u mağlup ederek moral bulmak istiyor. Bordo mavili takımın kaptanı Onur, bu maçta desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek taraftarları Avni Aker'e beklediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Ligi’nin 10'uncu haftasında yarın saat 15.30’da Sanica Boru Elazığspor’u ağırlayacak olan bordo mavililer, zorlu maçı kazanarak geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan Kasımpaşa mağlubiyetini unutmak istiyor. Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, kendi evlerinde oynayacakları maçı kazanmayı çok istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz hafta oyuncularım iyi mücadele etmişti. Bu hafta ise mücadelemizi galibiyetle süslemek istiyoruz" diye konuştu.
ONUR TARAFTARLARDAN DESTEK İSTEDİ
Bordo mavili takımın kaptanı Onur Recep Kıvrak da, Sanica Boru Elazığspor ile yapacakları maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirterek, "Hafta içerisinde Legia Varşova ile Avrupa Ligi’nde zorlu bir maç oynayacağız ama bu maçtan önce Sanica Boru Elazığspor maçını kazanarak ligdeki iddiamızı ortaya koymalıyız. Hocamız bize rakibimizi ve ne yapmamız gerektiğini gayet iyi anlattı. Takım arkadaşlarım adına bu maç için taraftarlarımıza sesleniyorum; tribünler dolsun ve bizde taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan hediye edelim" dedi.
Bu arada bordo mavili taraftarlar tarafından ayın futbolcusu seçilen Onur, yarın maç öncesi ödülünü alacak.
AKÇAY’DAN MECBURİ REVİZYON
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Sanica Boru Elazığspor ile oynanacak olan maçta mecburi revizyona gidecek. Stoper Mustafa Yumlu ile savunmanın solunda görev yapan Aykut Demir’in yokluğunda Olcan’ı solbeke, Giray’ı da savunmaya monte edecek olan Akçay’ın sakatlığı geçen Adrian’ı da 11’de görevlendireceği öğrenildi. Akçay’ın orta sahada ise Zokora’nın yanında yine Soner’i görevlendirmesi bekleniyor.
TRABZONSPOR İLE SANİCA BORU ELAZIĞPOR 7'İNCİ RANDEVUDA
Trabzonspor ile Sanica Boru Elazığspor yarın yapacakları karşılaşmayla 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 6 maçta Trabzonspor 2 kez galip gelirken, 2 maçı da Sanica Boru Elazığspor kazındı. İki maçta beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 9 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.