TRABZONSPOR kulübü bonservisi elinde bulunan Cezayir Milli takımından Vahid Halilhodzic’in eski futbolcusu 29 yaşındaki savunma oyuncusu Carl Medjani ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten transferle ilgili olarak KAP’a yapılan açıklamada, “Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Carl Medjani arasında 3 futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2014-15 futbol sezonu için 1 Milyon 100 bin Euro garanti ücret, 2015-16 futbol sezonu için 950 bin Euro garanti ücret, 2016-17 futbol sezonu için ise 1 milyon Euro garanti ücret ödenecektir” ifadeleri kullanıldı.

FATİH ATİK 2 YILLIK İMZALADI

Trabzonspor’dan yapılan ikinci açıklamada ise en son Guingamp forması giyen ve bedelsiz olarak transfer edilen gurbetçi futbolcu Fatih Atik ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Kulüpten konuyla ilgili olarak KAP’a, “Bonservisi elinde olan profesyonel futbolcu Fatih Atik arasında İki futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2014-15 futbol sezonu için 1 milyon 710 bin TL garanti ücret ve 14 bin 250 TL maçbaşı ücreti, 2015-16 futbol sezonu için 1 milyon 140 bin TL garanti ücret ödenecektir” açıklaması yapıldı. Kulüpte basına kapalı olarak düzenlenen törenle her iki futbolcu da kendilerini bordo-mavili renklere bağlayan imzayı attı.

CARDOZO İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Trabzonspor’un bugün 3 yıllık sözleşme imzaladığı Paraguaylı yıldız forvet oyuncusu Oscar Cardozo, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman öncesi Halilhodzic, Cardozo ile bir süre görüşme yaptı. Yıldız futbolcu ardından antrenmanda koşu yaptı. Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını yarın 10.30’da yapacağı antrenmanla sürdürdü.

FOTOĞRAFLI