TRABZONSPOR Medical Park Basketbol takımı, antrenörü Hakan Demir ile yeniden sözleşme yaparken Başkan Abiş Hopikoğlu, gelecek yıl play off'lara kalmayı hedeflediklerini söyledi.
Beko Basketbol Ligi’ni bu sezon 7'inci sırada tamamlayan Trabzonspor Medical Park, geçtiğimiz sezon takımın başında çıktığı 27 maçta 13 galibiyet alan Hakan Demir ile yeniden anlaştı. Başkan Abiş Hopikoğlu ve Genel Menajer Nihat Mala ile İstanbul’daki WOW Hotel’de bir araya gelen başantrenör Hakan Demir, bir yıllık daha sözleşmeye imza attı. Başkan Hopikoğlu, geçtiğimiz sezon çok büyük sıkıntılara ve şanssızlıklara rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederken şöyle dedi:
"Emekleme dönemi olarak gördüğümüz geçen sezonun ardından bu yıl çıtayı biraz daha yükseğe koyacağız. Trabzonspor Medical Park'ın 2014-2015 sezonundaki net hedefi play off olacak. Bu nedenle geçtiğimiz sezon başarılı bir çizgi yakalayan ve görev yaptığı 27 haftalık sürece 13 galibiyet sığdıran Hakan Demir'le yola devam etmeyi uygun gördük. İstikrarlı bir çizgide ilerleyeceğiz. Genel Menajerimiz Nihat Mala idaresindeki profesyonel ekibe çok güveniyoruz. Ekibimize gereken yetkiyi verdik. Hedeflenen başarıyı yakalayacak bir kadronun kurulması için kollar sıvandı. Transferler için Hakan Demir'in raporları doğrultusunda gereken adımlar, sabırlı bir politikayla atılacak. Trabzonspor Medical Park, gelecek yıl tüm Trabzonluları mutlu eden, basketbol severlerin hepsinin de beğenerek izleyeceği bir takım olacak."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF