MUSTAFA AKÇAY MİDE SPAZMI GEÇİRDİ 
TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına mide spazmı geçirdiği için katılamadı. Akçay’ın yerine basın toplantısı yapan yardımcı antrenör Hami Mandıralı, tüm oyuncularının özverili oynadığını söyledi, "Sayın Akçay ve maç içerisinde gol attığı pozisyonda sakatlanan Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 2013 yılının bizim için iyi geçtiğini düşünüyorum. Kendi adımıza gösterdiğimiz performans bizi mutlu etti, diyebilirim. Kısıtlı kadromuza rağmen hem Avrupa’da hem ligde iyi gidiyoruz. Tüm mesaimizi bunun için harcadık. Bu akşamla ilgili de şunu söyleyebilirim. Oyuncularımız özverili oynadı. Kazanma adına her şeyi yaptılar. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bizi sevenlere ve yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetle yeni yıla huzurlu bir şekilde gireceğimizi düşünüyoruz. Bu vesileyle herkesin yeni yılını da kutluyorum" dedi.
ZOKORA: "KAZANDIK AMA ZOR OLDU"
Didier Zokora ise zor bir 90 dakikayı geride bıraktıklarını belirtti, "Bugün ciddi anlamda zor bir maç geçirdik. Rakip bizi zorladı. Maçın başında top bizdeydi ama kötü gol yedik. Daha sonra goller bularak galip geldik. Kazandık ama zor kazandık. Sezonun ilk yarısını sahamızda yenilmeden bitirdik. Ev sahibi olarak iyi maçlar sergiledik. Onur'a müthiş performansı nedeniyle teşekkür ediyorum. Onun iç saha performansında payı büyüktür" diye konuştu.
BAMBA: “ÇOK MUTLUYUZ VE TATİLE MORALLİ GİDECEĞİZ”
Bamba da önemli olanın 3 puanı olduğunu vurguladı, "Geriye düştüğümüz bir maçtı. Çok maç oynadık ve yorulduk. Önemli olan 3 puanı almaktı. Çok mutluyuz ve tatile moralli gideceğiz. Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.
AYBABA: "ÇOK ÇALIŞIP KADROMUZA TAKVİYE YAPMAMIZ GEREKİYOR”
Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba ise eksik bir kadroyla sahaya çıktıklarını hatırlattı, "Rakibimize karşı oyunu daraltıp çabuk atağa çıkmak istedik. İlk yarı bunu başararak ve golü bulduk. Sonra devreye galibiyetle gireceğimiz anda penaltı oldu. O gol motivasyonumuzu düşürdü. İkinci yarıda da tempomuz düştü. Tempo düşünce geriye yaslandık. Yaslanmak doğaldır ama oradan çabuk çıkmak önemlidir. Trabzonspor'u kutluyorum. İkinci yarı kupa ve ligde çok zor günlerimiz var. Kadromuza takviye yapıp çok çalışıp ikinci yarıya iyi hazırlanmamız gerekiyor" dedi.
EMRE GÜNGÖR: "BENCE PENALTI DEĞİLDİ"
Emre Güngör, puan için geldiklerini ancak başaramadıklarını söyledi, "Trabzon deplasmanları her zaman zor olmuştur. Maçın başında her şey istediğimiz gibiydi ta ki penaltı anına kadar. Buradan en kötü puan almak istiyorduk ama olmadı. İnşallah üstümüzdeki bu kötü şansı bırakıp ikinci yarıya iyi başlarız. Penaltı pozisyonu bence penaltı değildi. Kendi ayağımdan çarpıp elime dokundu. Onlar vurmadı" dedi.
Takımının tek golünü atan Zeki Yıldırım ise istedikleri skoru alamadıklarını ifade etti, "Bize yakışmayan sıradayız. Buraya puan için gelmiştik ama olmadı. Güzel bir gol attım belki ama kazanamadığımız için bu gole çok sevinemedim" diye konuştu.
AKÇAY OTOBÜSLE STATTAN AYRILDI
Mide spazmı geçirdiği için basın toplantısına katılamayan Mustafa Akçay, soyunma odasında bir süre dinlendikten sonra takım otobüsüne binerek stattan ayrıldı.

YES (TM/AÖ)