AYKUT SOLDA
TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, Medical Park Antalyaspor maçında beklenen 11’i sahaya sürdü. Savunmanın solunda Aykut Demir’e şans veren Akçay, Kadir Keleş’i kulübeye oturttu. Kart cezalısı olan Colman’ın yokluğunda ise orta sahada Aykut Akgün’ü oynatan Mustafa zAkçay, Polonyalı Adrian’ı yine yedek oturttu.
YEDEK KULÜBESİ 1461 TRABZON’DAN
Trabzonspor’un yedek kulübesinde oturan 7 futbolcudan Adrian ve Emre Güral hariç tümünün 1461 Trabzon’dan A takıma yükseldiği dikkat çekti. Kadir Keleş, Caner ve Abdülkadir bu sezon başında, Zeki Ayvaz ve Zeki Yavru ise daha önceden pilot takımdan A takıma dahil oldu. 11’deki futbolculardan Mustafa Yumlu da daha önce 1461 Trabzon’da forma giymişti.
ANTALYASPOR KADROSUNDA 3 KALECİ
Sakatlığı devam eden Milan Baros ile dün yapılan son antrenmanda sakatlanan Isaac'in oynayamadığı Medical Park Antalyaspor’un 18 kişilik kadrosunda 3 kaleci yer aldı. İlk 11’de kaleci olarak Fornezzi sahaya çıkarken Hakan Arıkan ve Ahmet Özden ise yedek kulübesinde oturdu.
TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Karşılaşmada tribünler yine boş kaldı. Kale arkası tribünlerinde taraftar grupları kendi yerlerini alırken maraton ve kapalı tribünde ise büyük boşluklar dikkat çekti. Bu arada başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise hak mahrumiyeti nedeniyle maçı tribünden izleyemedi.
SERKAN BALCI HASRET GİDERDİ
Trabzonspor’dan sezon başında Medical Park Antalyaspor’a transfer olan Serkan Balcı da bu maçla birlikte ilk kez eski takımına karşı görev yaptı. Maç öncesi eski takım arkadaşlarıyla uzun süre hasret gideren tecrübeli futbolcu özellikle Onur ve Mustafa ile sohbet etti.