Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda tur peşinde... Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Atiker Konyaspor ile sahasında karşılaşıyor.

TRABZONSPOR - ATİKER KONYASPOR

STAT: Medical Park
HAKEM: Özgür Yankaya
SAAT: 18:00

TRABZONSPOR: 0 - 1 :KONYASPOR
Devre Arası: Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45. dakika: Taç çizgisine yakın bir yerde Vedat Bora, Okay Yokuşlu tarafından faule maruz kalıyor. Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Atiker Konyaspor adına Ali Turan kullanacak. Wilfred Moke, orta yuvarlağa yakın bir noktada Hugo Rodallega tarafından faule maruz kalıyor. Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atiker Konyaspor adına Ali Turan kullanacak.

44. dakika: Petar Filipovic ile Hugo Rodallega arasındaki mücadele hakem tarafından faulnedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Petar Filipovic.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak. Trabzonspor, Juraj Kucka ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

43. dakika: Vedat Bora ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Atiker Konyaspor takımından Mehdi Bourabia tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

42. dakika: Trabzonspor takımından Yusuf Yazıcı şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

40. dakika: Trabzonspor, Yusuf Yazıcı ile köşe vuruşu kullanıyor. Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Yusuf Yazıcı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

39. dakika: Atiker Konyaspor takımından Nejc Skubic sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf Yazıcı, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Serkan Kırıntılı kurtarıyor.

35. dakika: Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Yusuf Yazıcı geçiyor. Yusuf Yazıcı tarafından çekilen şutu, savunma araya girerek önlüyor. Trabzonspor takımından Kamil Ahmet Çörekçi tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

33. dakika: Atiker Konyaspor takımında Petar Filipovic faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Abdülkadir Ömür.

32. dakika: Abdülkadir Ömür, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Serkan Kırıntılı kurtarıyor.

31. dakika: Bu dakikada Trabzonspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Olcay Şahan

29. dakika: Yusuf Yazıcı, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

28. dakika: Trabzonspor takımında Kamil Ahmet Çörekçi faul yapıyor. Atiker Konyaspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Serkan Kırıntılı geçiyor.

27. dakika: Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Ömer Ali Şahiner

25. dakika: Kamil Ahmet Çörekçi, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

24. dakika: GOL! Ömer Ali Şahiner Atiker Konyaspor takımını öne geçiren golü atıyor.

21. dakika: Vedat Bora ile Atiker Konyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak. Atiker Konyaspor takımından Vedat Bora ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Atiker Konyaspor takımında Ömer Ali Şahiner hakem Özgür Yankaya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. Abdülkadir Ömür, Ömer Ali Şahiner tarafından faule maruz kalıyor. Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Abdülkadir Ömür geçiyor. Yusuf Yazıcı tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

20. dakika: Atiker Konyaspor takımından Ferhat Öztorun sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

19. dakika: Orta saha çizgisine yakın bir noktada Uğur Demirok, Ömer Ali Şahiner tarafından faule maruz kalıyor. Trabzonspor, Uğur Demirok ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

16. dakika: Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mustafa Akbaş çıkıyor ve yerine Kamil Ahmet Çörekçi oyuna giriyor.

13. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Yusuf Yazıcı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

12. dakika: Ömer Ali Şahiner altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

10. dakika: Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atiker Konyaspor adına Serkan Kırıntılı kullanacak.

9. dakika: Trabzonspor takımında Juraj Kucka faul yapıyor.

7. dakika: Trabzonspor takımında Juraj Kucka faul yapıyor. Atiker Konyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Atiker Konyaspor adına Serkan Kırıntılı kullanacak.

6. dakika: Trabzonspor takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mustafa Akbaş. Trabzonspor takımından Mustafa Akbaş rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

5. dakika: Olcay Şahan, Ali Turan tarafından faulle durdurulduğu için Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.

4. dakika: Trabzonspor takımından Olcay Şahan sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

2. dakika: Sağ çaprazdan Nejc Skubic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

1. dakika: Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor. Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor. Trabzonspor, Mustafa Akbaş ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

TRABZONSPOR: Esteban, Uğur, Hubocan, Mustafa Akbaş, Pereira, Okay, Kucka, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Olcay, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Ferhat, Filipovic, Ali Turan, Skubic, Moke, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Vedat, Bourabia, Milosevic
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek