Yunus Emre SEL/ TRABZON, () - TRABZONSPOR Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu da, bol pozisyonlu bir maç olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Çok pozisyon bulduk, ama az da olsa pozisyon verdik. Futbol şansı yanımızda olsa buradan üç puan ile ayrılabilirdik. Bir puan ile yetinmek zorunda kaldık. Söyleyecek fazla da bir şey yok." Canalioğlu, sakat oyuncularla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı: “Malouda bizle çok fazla çalışmadı, henüz hazır değil. Bourceanu ise son antrenmanında ise tendonundan bir sıkıntı yaşadığı için denedik ama oynayacak durumda olmadığı için oynatmadık. Henrique’de sakatlığı nedeniyle oynamadı. Henüz ülkesinde."
ŞAHİN: “FAZLA POZİSYONA GİRDİK AMA DEĞERLENDİREMEDİK”
Trabzonspor formasıyla ilk kez eski takıma karşı oynayan Şahin Aygüneş ise maç içerisinde çok fazla pozisyona girdiklerini belirterek, "Fazla pozisyona girdik ama değerlendiremedik. İyi oynadık. Bizim için şuanda tek hedefimiz Trabzonspor’u hak ettiği yere getirmek. Bugün bir puan aldık ama bundan sonraki maçlarda hep üç puan almaya çalışacağız” dedi.
Mustafa Akbaş da, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayarak, "Evimizde puan kaybetmek istemiyorduk. Belki de sezon başından beri ilk kez bu kadar pozisyona girdik ama kazanamadık. İnşallah bundan sonraki maçlarda çok daha çalışıp Trabzonspor’u hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız” diye konuştu.
SHOTA: “GOL ATAN KAZANACAKTI”
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, futbolda bazen topun kaleye girmediğini belirterek, şöyle konuştu: "İki taraf içinde çok pozisyonlu bir maç oldu. Bence etkili ve güzel bir maçtı. Kötü başladık ama sonra toparladık. İlk 10 dakikada iyi değildik ve iki tane gol yiyebilirdik. Ancak ilk devrenin bitimine doğru bizim pozisyonlarımız oldu. Sanki o anda oyun döndü. İkinci devre de biz daha iyiydik. Oyunda topu biraz daha fazla tutmayı başardık. Ancak sonuçta golsüz bir maç oldu. Gol atan kazanacaktı, en azından öyle gözüküyordu. Maalesef golsüz biten bir maçtı. Futbolda bazen top girmiyor. Bizde zamanımızda çok kaçırdık bu tür goller” dedi.
KUBİLAY: “BERABERLİK NORMAL SONUÇ”
Kasımpaşalı futbolculardan Kubilay ise beraberliğin normal bir sonuç olduğunu söyledi. Malki de önemli bir puan aldıklarını ifade ederek, "Üç puan alabilirdik, bunun için şanslar da yakaladık ama olmadı. 2-2 veya 3-3 bitse kimse şaşırmazdı. En azından bizim için çok değerli bir puandı” dedi.

YES (TM/RT)