– TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe akşamı Juventus'la oynayacakları maçı değerlendirirken, "İyi mücadele edip sahada üstün bir performans gösterirsek iyi sonuçla döneriz" dedi.
HACIOSMANOĞLU: "AVRUPA'DA ÇOK FARKLI OYNUYORUZ"
Kafileyle birlikte İtalya'ya giden Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise havaalanı girişinde Juvestus müsabakası konusunda şunları söyledi:
"Trabzonspor, Avrupa’da çok farklı oynuyor. Çok yetenekli oyuncularımız var. Juventus da İtalya’da lider, iyi futbol oynayan bir ekip. Ben hep söylüyorum, mücadelemizi gösterirsek, sahada üstün bir performans gösterirsek oradan iyi sonuçla döneriz. Oyuncularımız da inşallah Trabzon’a yakışan futbolu oynarlar ve istediğimiz sonuçla Türkiye’ye döneriz."
"MANDIRALI'YLA DEVAM ŞANSIMIZ YÜKSEK"
Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör arayışları içinde olup olmadıkları konusundaki soruya da şu cevabı verdi:
"Hami Mandıralı, gerek yerli, gerek yabancı oyuncularla diyalogu iyi olan bir kardeşimiz. Özellikle yabancı oyuncular, onun geçmişine saygı gösteriyor. Kimse anasının karnından teknik direktör doğmuyor. Böyle bir şansı hak ediyor. Kendisiyle konuşuyoruz. Bundan sonra Hami Mandıralı'yla devem ettirtmememizi gerektiren bir durum yok. Şu an takımın başında zaten. Hami Mandıralı'yla devam etme şansımız yüksek."
MANDIRALI:"MAÇ ZOR GEÇECEK"
Bordo mavili kafilenin Trabzon'dan ayrılışından önce açıklamalarda bulunan antrenör Hami Mandıralı ise Juventus maçının zor geçeceğini bildiklerini dile getirirken şunları söyledi:
"GALİBİYET NEDEN OLMASIN"
"Trabzonspor bu tür maçlardan her zaman zaferlerle dönmüştür. İnşallah bu zaferlerden birisi de bu maçta olur. Umarım iyi bir sonuçla döneriz. Galibiyet neden olmasın? Daha önce futbolcu olarak bu tip zor maçlar oynadık. Şimdi işin bu tarafındayız. Burası daha zor ama daha keyifli. Güzel bir skor ve sonuç her şeyden önemli."
"GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"
Hami Mandıralı, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisine şans tanıdığının hatırlatılması üzerine de, "Biz zaten görevimizin başındaydık. Onun dışında başka bir şey düşünmedik. İşimize bakıyoruz, işimizi yapıyoruz. Göreve layık olmaya çalışacağım. Bu konuda söylenebilecek başka bir şey yok" dedi.
KAFİLEDE 20 FUTBOLCU YER ALDI
UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Juventus ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, bugün öğle saatlerinde THY ait özel uçakla İtalya’ya uçtu. Trabzonspor’un Juventus maçı kadrosunda sakatlıkları bulunan Malouda ve Souleymane Bamba yer almadı. 20 kişilik kadroda şu isimlere yer verildi:
"Mustafa Yumlu, Onur Recep Kıvrak, Paulo Henrıque, Jose Bosingwa da Silva, Gustavo Colman, Adrian Mierzejewski, Abdulkadir Özdemir, Emre Güral, Didier Zokora, Zeki Yavru, Zeki Ayvaz, Yusuf Erdoğan, Olcan Adın, Marc Janko, Alexandru Bourceanu, Aykut Demir, Fatih Öztürk, Kadir Keleş, Özer Hurmacı, Caner Osmanpaşa."