TRABZONSPOR Hukuk Kurulu üyesi Atilla Dilaver, "Bizim için (Üç beş paralı asker) ifadesini kullanan Aziz Yıldırım, Trabzonspor’a yardım etmemem için kiminle bana kaç dolar teklif ettiğini açıklasın" iddiasında bulundu.
Avukat Atilla Dilaver, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’ın bugün bir gazeteye verdiği açıklamada, "Ben üç beş paralı askerin, ne Trabzonspor camiasını, ne de Trabzonspor başkanlığını temsil ettiğine inanmıyorum. Kendi kulüp başkanına ve yönetimine ağıza alınmayacak şekilde hakaret eden adamların rakip takımın vefat eden futbolcusu ile ilgili söylemlerini ciddiye bile almıyorum. Hatta bu şahıslar ile ilgili önüme çok ciddi belgeler getirdiler ama ben hiçbir işlem yapılmasına izin vermedim. Bu ahlak yoksunlarına, siz de değer vermeyin, bu adamları önemsemeyin" sözlerine sert tepki gösterdi.
DİLAVER: "BİR AVUKAT VASITASIYLA BANA YÜKLÜ BİR MİKTAR PARA TEKLİF EDİLDİ"
Kendisine ait sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Avukat Atilla Dilaver, şunları yazdı:
"Benim hakkımda elinde belge olup açıklamayan namerttir. Suçu ölen eski yöneticiye yıktıklarını, UEFA Temyiz Kurulu gerekçeli kararında söylüyor. Bunu yapmak etik de, açıklamak mı etik dışı? Aziz Yıldırım, Trabzonspor’a yardım etmemem için kiminle bana kaç dolar teklif ettiğini açıklasın. Trabzonspor’un duruşmalarına müdahil olarak katılırken, Trabzonspor’a yardım etmemem için bir avukat vasıtasıyla bana yüklü bir miktar para teklif edildi. Biz ise, 'Adalet için mücadele ediyoruz, paranız bizim için değersizdir' cevabını verdik. Arkadaşlarımızla bu işi ücretsiz yapıyoruz."

YES(TM/) FOTOĞRAF