CUMA akşamı oynanan Kasımpaşa maçında Janko’nun etkisiz kalışı, Emre Güral’ın ise sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle Trabzonspor'un forvetteki en önemli kozu yeniden Brezilyalı Henrique oldu.
MAÇA YETİŞTİRİN
Sakatlığı yüzünden ülkesine giden Henrique’nin yokluğunda Kasımpaşa maçında görev alan Janko’nun performansı, hayal kırıklığı yarattı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi Brezilyalı golcü Henrique’ye sarıldı. Hami Mandıralı, sağlık ekibinden Brezilyalı futbolcuyu Sanica Boru Elazığspor maçını yetiştirmelerini istedi.
MUSTAFA AKBAŞ: "FORMA GİYMEK RÜYA GİBİ"
Trabzonspor’da teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın savunmanın solunda görevlendirdiği Mustafa Akbaş, bordo mavili formayı giymenin kendisi için rüya gibi olduğunu söyledi. Devre arasında geldiği takıma kısa sürede uyum sağladığını belirten Mustafa, şöyle konuştu:
"FORMAMI KORUMAK İSTİYORUM"
"1461 Trabzon’da oynarken hep Trabzonspor’u hayal ediyorduk. Aynı tesislerde kalıyorduk ama Trabzonspor çok farklı bir dünya. Şimdi bu dünyanın içerisindeyim ve forma giyiyorum. Buna zaman zaman kendim bile inanamasam da şu anda devamlı görev alıyorum. Trabzonspor gibi bir takımda hiç kimsenin forması garanti değildir. Dolayısıyla bende formamı korumak ve Trabzonspor’a daha çok katkı sağlamak için çok çalışıyorum."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF