TRABZONSPOR'da yönetimin ismini hala net bir şekilde açıklayamadığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in Cezayir milli takımından 2 futbolcuyu istediği öğrenildi.
Trabzonspor yönetiminin Dünya Kupası öncesi görüşüp birçok konuda anlaşmaya vardığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, Cezayir’den kendisine yönelik baskılar nedeniyle sıkıntı yaşadı. Cezayir cumhurbaşkanına, "Yeni bir sayfa açmak istiyorum" diyen Halilhodzic’e Fransa’dan da bazı kulüplerden teklif geldiği bildirildi.
Ancak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp CEO’su Burak Gürdal ile geçmişten gelen dostluğu bulunan Halilhodzic, "Hazırlık maçlarına kadar takıma takviyeler tamamlanmış olmalı" diyerek verdiği sözün arkasında durdu. Trabzonspor yönetiminin Boşnak çalıştırıcıya en kısa zamanda resmi imzayı attırmayı hedeflediği bildirildi.
2 FUTBOLCUYA TEKLİF
Cezayir milli takımının Dünya Kupası’ndan elendikten sonra kısa bir tatile çıkan Vahid Halilhodzic'in bordo mavili yönetime taleplerini ilettiği belirtildi. Trabzonspor yönetiminin Halilhodzic'in Cezayir milli takımından transfer edilmesini istediği Abdelmoumene Djabou ve Madjid Bougherra’ya teklif yapacağı öğrenildi.
HALİLHODZİC TESİSLERDE KALACAK
14 Temmuz’da Trabzon’a gelmesi planlanan Halilhodzic’in tesislerde kalmak istediği ve bu nedenle kendisine burada oda tahsis edileceği ifade edildi. Daha önce Trabzonspor’da çalıştığı dönemde de zamanının büyük bir bölümünü tesislerde geçiren Boşnak çalıştırıcının 15 Temmuz’da Trabzon’da yapacağı toplantının ardından alt yapıdan imza attırılan Oğuzhan ve Mertcan’ın da kampa getirilip getirilmeyeceğine karar vereceği belirtildi.
POTADA RAKİPLER BELLİ OLDU
Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı’nın 2014-2015 sezonunda, FIBA EuroChallenge Cup’ta mücadele edeceği rakipler belli oldu. Buna göre F Grubu’nda mücadele edecek Trabzonspor’un rakipleri Macaristan’ın Atamöremü, Romanya’nın Cluj Napoca ve Avusturya’nın UBC Güssing takımları oldu.