TRABZONSPOR Gönüllüleri Platformu, yerel gazetelere tam sayfa ilan vererek, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Sadri Şener’i mahkemeye vermesini kınadı.
Platformun ilanında şu ifadeler kullanıldı:
"Takımı şampiyon yapmış eski başkanı mahkeme kapılarına bizzat kendi imzanız ile göndererek, değerlerimizi itibarsızlaştırma gayreti içerisine girerek, dostları kaygılandırdınız ve bizleri düşman gören camialara ise cesaret verdiniz. Şu şekilde de kimlere hizmet ettiğinizi açıkça ifşa ettiniz. 1461 Trabzon’u neden kümeye düşürdüğünüzü, yola birlikte çıktığınız arkadaşlarınız tarafından neden terk edildiğinizi, başkan olmadan önceki mal varlığınız ile başkan olduktan sonraki malvarlığınızı lütfen açıklayınız."
Açıklama şu şekilde devam etti:
"Eski başkanların kulübe yaptığı bağışların yanında sizin ne kadar bağış yaptığınızı, ne kadar tesis bıraktığınızı ve kulübe ne kadar mal varlığı ve marka değeri bıraktığınızı öğrenmek istiyoruz. Şikecilere kefil oldunuz, eski başkanların her biriyle ayrı kavga ettiniz. Kimisi için 'onu kovdum' dediniz. Kimisi için 'ona saygı duymuyorum' dediniz ve şikeci kulüplerin yapamadığını yaptınız. Başarısızlığınızla ilgili gündemi değiştirmek adına 2010-2011 sezonu şampiyon takımın başkanını savcılığa şikayet edip mahkemelerde yargılatıyorsunuz. Tarih sizi affetmeyecektir. Sizi kınıyoruz."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRA