FORVET hattına kaliteli bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Fransız futbolcu Gomis ve Senegalli forvet oyuncusu Toure ile görüşmelere başladı.
Bordo mavililerde uzun zamandır gündemde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferi için yönetim harekete geçti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun talimatıyla önümüzdeki günlerde Dubai’ye gidecek olan danışman Serhat Altıncı’nın Senegalli forvet oyuncusu Ibrahima Toure ile bir araya geleceği öğrenildi. Monaco'da oynadığı dönemde de Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ancak şartlar uyuşmadığı için transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Al Nasr kulübüyle de bir görüşme yapacak olan Altıncı’nın, Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis ile de biraraya geleceği öğrenildi.
OLCAN KONUSUNDA YÖNETİM KARARLI
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Olcan Adın'ın menajerinin, "Gelecek sezon Trabzonspor’da olmayacak" şeklindeki açıklamasına rağmen geri adım atmadı. Bu futbolcuyu satmama konusunda kararlı olan bordo mavili yönetim, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Olcan Adın ile masaya oturarak, sözleşmesini uzatmayı planlıyor. Ancak Olcan Adın’ın da takımda kalmama yönünde ısrarcı olması durumunda bu futbolcuyla ilgili karar yeniden gözden geçirilecek. Bordo mavili taraftarlar ise Olcan’ın kesinlikle satılmamasını gerekirse A2 takımına gönderilmesini istiyor.
DENİZ YILMAZ DA GELMEK İSTİYOR
Elazığspor’da Serdar Gürler’i kadrosuna katan Trabzonspor aynı takımda forma giyen Deniz Yılmaz için de temaslarını hızlandırdı. Bu futbolcunun da Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği ve menajeri aracılığıyla mesaj yollayarak, "Neler yapabileceğimi bu sezon gösterdim, daha da iyi olduğumu herkese göstermek istiyorum" diyerek, transfer için oldukça istekli olduğunu iletti. Bordo mavililer, Serdar Gürler transferinden sonra iyi ilişkiler kurduğu olduğu Elazığspor kulübünden Deniz Yılmaz konusunda kolaylık isteyecek.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF