Trabzonspor, geçen sezon attığı 27 gol ve yaptığı 16 asistle Altınordu Spor Kulübü’nün şampiyonluğunda büyük rol oynayan golcü Gökhan Karadeniz, resmen Trabzonsporlu oldu.

Bu futbolcunun transferi için Galatasaray ile yarışan bordo-mavili takımın 1 milyon 400 bin Euro’dan başlayan transfer pazarlıklarını 900 bin Euro seviyesine indirdikten sonra kulübüyle el sıkıştığı, futbolcuyla yapılan görüşmede de prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelecek olan 24 yaşındaki forvet oyuncusuyla uzun soluklu bir sözleşme imzalanması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Altınordu A.Ş’de 33 maça çıkan Gökhan Karadeniz, sezonu kulüp kayıtlarına göre 27 gol ve 16 asistle tamamladı. Altınordu Kulübü de resmi twitter hesabından: “Oyuncumuz Gökhan Karadeniz'in transferi için Trabzonspor ile prensipte anlaşmaya varılmıştır” açıklamasını yayınladı.

Gökhan, yapılan anlaşma gereği Trabzonspor'dan satılması halinde Altınordu o satıştan yüzde 10 pay alacak. Gökhan geçen sezon başında Orhangazispor'dan 125 bin lira karşılığında Altınordu'ya gelmişti.

YES,AÖ (TM/SSA) (FOTOĞRAFLI)