TRABZONSPOR, uzun zamandır gündeminde olan Gaziantepspor’un Trabzon doğumlu forvet oyuncusu Muhammet Demir için resmi girişimde bulunacak. Akçay da genç oyuncunun takviye edilmesini çok istiyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Gaziantepspor’un genç forvet oyuncusu Muhammet Demir için harekete geçti. Bordo mavili yöneticilerin uzun zamandır gündemde olan Trabzon doğumlu oyuncuyu kadroya katmak için Gaziantepspor’a ilk etapta takas önerisinde bulunacağı öğrenildi. Muhammet’in de Trabzon’da oynamaya sıcak baktığı, teknik direktör Mustafa Akçay’ın da genç oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediği belirtildi. Kadrodaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmak isteyen yönetim de Demir, transferi için elini taşın altına koymaya hazır.
YUSUF İMZAYA HAZIR
Trabzonspor’un sezon başında 1461 Trabzon’dan kiraladığı Yusuf Erdoğan, bordo mavili kulüple sözleşme imza atmak için sabırsızlanıyor. Genç futbolcuyla devre arasında 5 yıllık sözleşme imzalanmasının gündemde olduğu belirtilirken, 1461 Trabzon’dan 3-4 futbolcunun da devre arası kampına davet edilebileceği öğrenildi. 1461 Trabzon teknik heyeti ile görüşecek olan Akçay’ın, PTT 1'inci Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren pilot takımın daha fazla sıkıntıya girmemesi durumunda buradan A takıma takviye yapmak istediği belirtildi.
AKÇAY’A SAĞLAM DESTEK
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör Mustafa Akçay’a yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu söyledi. Akçay’ın mevcut kadroyu en iyi şekilde kullandığını söyleyen Aslan, şöyle konuştu:
"Futbol sonuç oyunu ve teknik kadromuz da eldeki malzeme ile en iyisini yapıyor. Son yıllarda da zaman ligde kötü durumlarda olduk. Böyle dönemleri yaşamamıza rağmen insanların hem yönetimime hem de Mustafa Akçay'a haksızlık yaptığını düşünüyorum. Mustafa Akçay'ın duygusal bir yapısı var. Ben ve yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımız ona, 'Kulaklarını tıka hocam' diyoruz. Çünkü Mustafa Akçay'ın değerini biliyoruz ve kendisi adam gibi adam" dedi.