TRABZONSPOR'un Antalya kampında futbolcular ve teknik heyet forvet transferini merakla bekliyor, yönetim ise bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlık maçında iki gol atan Janko ise bordo mavililerin satış listesinde yer alıyor.
Antalya'da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da forvet transferi beklentisi sürüyor. Alınacak olan forvete göre oyun anlayışında değişiklikler yapmayı planlayan teknik direktör Akçay da, yapılacak takviyelerle çok daha güçlü hale gelebileceklerini söyledi. Bordo mavili takımın dün akşam Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçında iki gol atan Janko’nun ise satış listesinde olduğu ve yönetimin gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Janko’nun sosyal medya üzerinden, "Burada yapacak çok işim var" sözlerine yer vermesi ise kafaları karıştırdı.
EMRE GÜRAL VE COLMAN CEZA YİYORDU
Trabzonspor, Antalya kampındaki basına açık son antrenmanını bu sabah gerçekleştirdi. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetimindeki antrenmana hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Malouda, Aykut Demir, Gökhan Alsan, Soner Aydoğdu ve izinli olan Fatih Öztürk dışındaki tüm futbolcular katıldı. Saat 11.00’da başlaması planlanan antrenman 5 dakika erken başlayınca Colman ve Emre Güral geç kaldı. Teknik direktör Mustafa Akçay ile görüştükten sonra antrenmana katılan futbolculara kaptan Onur'un para cezası kesmesi ise Emre'nin, "Kaptan biz geç kalmadık, siz erken başladınız" demesiyle engellendi. Bordo mavililer antrenmanda koşunun ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaparken, hafif sakatlıkları bulunan Bosingwa ve Janko takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
ŞAHİN PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Trabzonspor’un Antalya kampındaki tek yeni transfer olarak dikkat çeken Şahin Aygüneş, dün oynanan Kasımpaşa maçındaki performansıyla dikkat çekti. "Şahin kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi. Sorumluluk verdiğimiz ve fiziksel olarak iyi duruma geldiğinde takımımıza çok yararlı olacağını düşünüyorum" diyen Akçay yeni oyuncusundan övgüyle bahsetti. Şahin Aygüneş'in takım arkadaşları ile kaynaştığı, en çok da Emre Güral ile anlaştığı gözlendi.