FUTBOL Federasyonu ve hakemleri sert bir dille eleştiren Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, "Bundan sonra sahada hem hakem, hem federasyon, hem de rakiple mücadele edeceğiz" dedi.
Deplasmanda oynadıkları Galatasaray maçının hakemi Fırat Aydınus'un yönetimine tepki gösteren Sebahattin Çakıroğlu, "Bu hakem ve bu federasyonla maç kazanmamız mümkün değil. Trabzonspor olarak sadece zorluklarla uğraşmıyoruz, federasyon ile de uğraşıyoruz. Sahaya çıktığımızda sadece rakibi değil federasyonu da yenmemiz lazım" diye konuştu.
"BU KADAR SEVGİSİZLİĞE RAĞMEN ORADA OTURMAMALARI LAZIM"
Futbol Federasyonu’na eleştirilerini sürdüren Sebahattin Çakıroğlu, "Bu kadar sevgisizliğe rağmen koltuk sevdasıyla orada oturmamaları lazım. Trabzonspor kulübü olarak bu federasyonunun oradan inmesi için gerekeni yapacağız” dedi.
"TRANSFER YAPACAĞIZ"
Bordo mavili takımı güçlendirmeleri gerektiğinin farkında olduklarını da vurgulayan Sebahattin Çakıroğlu, son olarak, "Bu konuda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Teknik heyetin isteği doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli takviyeleri yapacağız” ifadelerini kullandı.
TRABZONSPOR'DA FENERBAHÇE ÜLKER MESAİSİ
Beko Basketbol Ligi’nde perşembe günü 18.30'da Hayri Gür Spor Salonu’nda Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek olan Trabzonspor Medical Park, galibiyete inanıyor. Antrenör Hakan Demir, zorlu bir karşılaşma olacağına inandıklarını vurguladı, "Fenerbahçe Ülker, ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Biz de Galatasaray ile oynadığımız maçta neler yapabileceğimizi gösterdik. Fenerbahçe maçında dolu tribünler önünde oynayacağımıza inanıyoruz. Bu maç Trabzonlu basketbol severleri mutlu etmek adına gerekeni yapacağız" dedi.

YES(TM/AÖ  FOTOĞRAF