Mali ve sportif olarak zor günler geçiren Trabzonspor, mali tabloyu düzeltmek için büyük bir kredi operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Başkan Muharrem Usta'nın direkt yürüttüğü görüşmeler devam ederken, detaylar üzerinde çalışmalar sürdürülüyor.

Bordo-mavili kulübün mevcut kredi borçlarının yanı sıra birçok gelirinin de ipotek altında bulunduğu özel bankaya olan tüm borçlarını devlet bankasından alacağı 300 milyon TL'ye yakın kredi ile kapatmayı hedefleyen Trabzonspor yönetimi, aynı şartlarda ve düşük faiz ile birlikte tüm gelirlerini ipotek altına aldırıp uzun vadede borçları kapatmayı planlıyor.
Bordo-mavili kulüp bu operasyonu gerçekleştirmek için üst düzeyde görüşmelerini sürdürürken, geçtiğimiz günlerde ise iki bankanın yöneticileri bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi. Başkan Muharrem Usta’nın da yer aldığı görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edilirken, kredinin onaylanmasıyla Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği hamleleri daha rahat yapacağı ve kulübün mali yönden önünün açılacağı belirtiliyor.