TRABZONSPOR sezon başında transfer edemediği Cenk Tosun’u devre arasında alabilmek için çalışmalara başladı. Yönetim, takımdaki tecrübeli Türk futbolcu sayısını artırmayı amaçlıyor.
UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan bir üst tura çıkmayı garantileyen Trabzonspor, ekonomik olarak da rahatlayınca transfer çalışmalarına hız verdi. Sezon başında Gaziantespor’dan transferi için uğraşlar verilmesine rağmen kadroya katılamayan Cenk Tosun’u yeniden gündemine alan bordo mavililer bu kez daha ciddi bir teklif hazırladı. Yönetimin Gaziantepspor’a Cenk Tosun karşılığında Alanzinho ve Mark Janko’yu vermeyi önereceği, bu teklifin kabul edilmemesi durumunda ise ciddi bir bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı belirtildi. Daha önce kulübünün izin vermesi durumunda Trabzonspor’da oynamaya sıcak baktığını söyleyen Cenk Tosun’un, bu gelişmelerden haberdar olduğu ancak Gaziantepspor’un sergileyeceği tavra göre hareket edeceği de öğrenildi.
EMRE GÜRAL GİTMEK İSTİYOR
Trabzonspor’a transfer olduğu günden itibaren yeteri kadar forma şansı bulamamaktan yakınan Emre Güral’ın teknik heyet ile bir araya gelerek gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Devre arasındaki ara transfer döneminde kendisini isteyen Süper lig takımları ile görüşmek için izin alan Emre Güral’ın, Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor’un transfer gündeminde yer aldığı belirtildi.
GİRAY KAÇAR’IN AKLI RUSYA’DA
Teknik direktör Mustafa Akçay’ın kadroda düşünmediği ve son 4 maçtır 18 kişilik kadroya giremeyen Giray Kaçar, Rusya’ya gitmek istiyor. Menajerine kendisine Rusya’dan kulüp bulması talebinde bulunan Giray, yönetim kurulu üyeleriyle de bonservisinde kolaylık yapmaları konusunda bir görüşme yapacağı belirtildi. Giray’ın takım içerisinde arkadaşlarıyla uyum sağlayamadığını söyleyen Akçay’ın da yönetime sunduğu raporda bu futbolcunun satılmasını talep ettiği öğrenildi.