TRABZONSPOR Kulübü, 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica’dan aldığı Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo ile bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Bu sezon transfer ettiği tüm oyunculara tesislerde basına kapalı olarak imza attıran bordo mavili kulüp, Cardozo için de geleneği bozmadı. Tüm futbolcular için daha sonra belirlenecek bir tarihte Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda toplu imza töreni düzenleneceği belirtildi.
CARDOZO YILDA 2 MİLYON 500 BİN EURO KAZANACAK
Trabzonspor kulübünden futbolcuyla yapılan anlaşma Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) da şu şekilde duyuruldu:
"SL Benfica kulübünden transfer edilen Oscar Rene Cardozo Marin ile 3 futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; her bir futbol sezonu için 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret ve 12 bin Euro maç başı ücreti ödenecektir."
ABDÜLKADİR ÖZDEMİR ŞANLIURFASPOR’A KİRALANDI
Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in Avusturya kampına getirmediği Abdülkadir Özdemir’i Şanlıurfaspor’a kiraladı. Kulüpten konuyla ilgili olarak KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcumuz Abdulkadir Özdemir'in, 2014-15 futbol sezonu için Şanlıurfa Spor Kulübüne bedelsiz olarak kiralanması hususunda anlaşma sağlanmıştır."

FOTOĞRAFLI