TRABZONSPOR, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo’nun ardından Kevin Constant, Musa Nizam ve Carl Medjani ile de görüşmelere başlandığını açıkladı.
ARD ARDA TRANSFER
Yeni sezon öncesi hedefini şampiyonluk olarak koyan Trabzonspor'da yeni transferler, bugün de devam etti. Daha önce Turgut Doğan Şahin, Salih Uçan, Gökhan Karadeniz, Anıl Taşdemir, Ferhat Yazgan, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Essaid Belkalem’i renklerine bağlayan bordo mavililer, ardından da İshak Doğan, Fatih Atik ve son olarak Oscar Cardozo transferlerini de açıkladılar.
"MİLANLI CONSTANT'LA GÖRÜŞÜYORUZ"
Trabzonspor, bugün de Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP), "Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile, profesyonel futbolcu Musa Nizam'ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ve futbolcu ile, serbest statüdeki profesyonel futbolcu Carl Medjani'nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" açıklamasını yaptı.
ESSAAİD BELKALEM RESMEN TRABZONSPOR’DA
Trabzonspor Kulübü, KAP’a yaptığı 2'nci açıklamada ise daha önce Avusturya kampına katılan Essaid Belkalem ile imzalanan sözleşmenin detayları açıklandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Watford FC kulübünün profesyonel futbolcusu Essaid Belkalem'in, satın alma opsiyonlu olarak 1 yıl süre ile kiralanması hususunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Watford FC'ye kiralama bedeli olarak 450 bin Euro ödenecektir. Essaid Belkalem ile yapılan 1 yıllık anlaşmaya göre oyuncuya, 2014-15 futbol sezonu için 700 bin Euro garanti ücret ödenecek."
BERKALEM İMZALADI
Bu arada kulübün internet sitesinde Belkalem’in mukavele yaptığını gösteren fotoğraflar da yayınlandı.

FOTOĞRAF