AKÇAY KADROYU KORUDU

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Lazio deplasmanından bir puan çıkartan kadrodan sadece bir değişiklik yaptı. Lazio maçındaki 11’den sadece Alanzinho yerine Yusuf Erdoğan’a 11’de şans tanıyan Akçay, yabancı sınırlaması nedeniyle Alanzinho ve Janko ile kart cezalısı olan Zokora’yı 18 kişilik kadroya almadı. Sakatlığı geçen Kadir Keleş ise 18 kişilik kadroya girdi.

HACIOSMANOĞLU PLATİNİ İLE GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde UEFA Başkanı Michel Platini ile görüştüğü öğrenildi. Sosyal medya üzerinden de başkanı Platini ile görüşürken ki fotoğrafı yayınlandı. Hacıosmanoğlu, dün Trabzon’da yaptığı konuşmasında, UEFA ve FIFA yetkilileriyle bir görüşme yapacağını söylemişti.

TOLGA ZENGİN UNUTULMADI

Trazonspor taraftarları, Bursaspor maçında tribünlerde Tolga Zengin posterleri açtı. Kale arkası tribününde de, “Acın acımızdır büyük kaptan Tolga Zengin” yazılı pankart asıldı.

İBRAHİM YAZICI İÇİN ANLAMLA PANKART

Trabzonspor taraftarları hayatını kaybeden Bursaspor Eski Başkanı İbrahim Yazıcı için de kale arkası tribününde pankart açtı. Bordo  mavili taraftarların açtığı pankartta, “Adalet için savaşan bir kahramandı, ruhu şad olsun” sözü yer aldı.

TRİBÜNLER YİNE BOŞ KALDI

Trabzonshorlu taraftarlar Burasspor maçına da fazla ilgi göstermedi. Kale arkası tribünleri tamamen dolarken maraton ve kapalı tribünde ise ciddi boşluklar dikkat çekti. Karşılaşmayı 50 kadar Bursasspor taraftarı da izledi.

OLCAN AYIN FUTBOLCUSU ÖDÜLÜNÜ ALDI

Trabzonspor taraftarları tarafından Kasım ayının en değerli oyuncusu seçilen Olcan Adın, Bursaspor maçı öncesinde Trabzonspor Altyapı Sorumlusu Ali Uzunay’dan ayın futbolcusu ödülünü aldı.