TRABZONSPOR’un prensipte anlaştığı Romanya'nın Steaua Bükreş takımının 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexsandru Bourceanu, bugün sağlık kontrolünden geçirildi.
Bourceanu’ya Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan da eşlik etti. Yakup Aslan, hastanede yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"İyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. O mevkide sporcu var ama daha iyi diyebilirim. Kendisi takımında kaptanlık yapmış bir oyuncu, bizi de çok istedi. Bundan sonra bizi isteyen sporcularla beraber olacağız, zorla para için gelenlerle değil. Bunun dışında yarın transferde son gün. Bir forvet için de gayretimiz var, çalışıyoruz. İnşallah bunu da yarın akşama kadar sonuçlandırırız. Kesin değil, olmama ihtimali de var. Tabi olmazsa da şunu taraftarımız bilsin ki, şu anda forvetlerimiz çok iyi. Eski halimizle tek forvetle bile oynarken iyi başarı elde etmiştik. İkinci yarı yaptığımız bu takviyelerle çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Taraftarımız sevinecek, mutlu olacak. Çok aşırı beklentiye girmemek lazım ama şunu bilsinler ki yönetim kulübü için ne gerekiyorsa yapıyor."