TRABZONSPOR tecrübeli orta saha oyuncusu Bibras Natkho’yu transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. İsrailli oyuncuya şu ana kadar en ciddi teklifi Trabzonspor’un yaptığı öğrenildi.
Trabzonspor’un bir süredir görüştüğü Bibras Natkho’ya Sevilla’nın da teklif yapması ile tıkanan görüşmeler yeniden başladı. Bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna ciddi bir teklif yapan bordo mavililer, beklemeye çekildi. Bu gelişmenin ardından İsrailli oyuncunun menajeri de Trabzonspor’a, "En iyi teklifi siz yaptınız" diyerek, karar vermek için birkaç gün süre istedi. Trabzonspor’un Bibras dışında temas halinde olduğu Fildişi Sahilli tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure’nin transferinde de önemli aşama kaydettiği öğrenildi.
TRABZONSPOR TARAFTARLARI UEFA’YI MAİL VE FAX YAĞMURUNA TUTTU
Trabzonsporlu taraftarlar, FIFA, UEFA, Avrupa’daki futbol kulüpleri, Federasyonlar, Avrupa Birliği Komisyonu Temsilcilerini, Avrupa Ülkeleri Spor Bakanları, UEFA yönetim Kurulu üyelerini ve Avrupa Birliği Parlementosu temsilcilerini mail ve fax yağmuruna tuttu. Sosyal medya üzerinden organize olan bordo mavili taraftarların gönderdiği mail ve faxlarda, çeşitli tapeler, belgeler, Türkiye Futbol Federasyonu’nun verdiği kararlar yer alıyor. Bordo mavili taraftarlar mail organizasyonunun Trabzonspor lehine kararlar çıkana kadar devam edeceğini belirtti.
YUSUF VE ÖZER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Trabzonsporlu futbolcuların sağlık kontrelleri devam ediyor. Bordo mavili takımda bugün de Yusuf Erdoğan ve Özer Hurmacı özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Trabzonspor’un kampa kadar tüm sağlık kontrollerini tamamlayacağı açıklandı.

FOTOĞRAFLI