TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrası havalimanında  gözaltına alındığı iddiasını doğru olmadığını açıkadı.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 'ya (Doğan Haber Ajansı) şu anda İstanbul’da olduğunu belirterek, "Gözaltına alındığım iddiası kesinlikle doğru değil. Böyle bir şey söz konusu dahi olmadı. Bu dedikoduyla ilgili konuşup çok fazla prim vermek istemiyorum" dedi.
"BAŞKANIMIZ TRANSFERLER İÇİN GÖRÜŞME YAPIYOR"
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan ise Başkan Hacıosmanoğlu hakkında çıkartılan söylentiye değinirken, "Başkanımız dün gece Nyon kentinden, İstanbul’a döndü. Şu anda da İstanbul’da kulübümüz için önemli görüşmeler yapıyor" diye konuştu.
Yönetici  Engin Kara ise Başkan Hacıosmanoğlu’nun şu anda transfer görüşmesi yaptığını vurguladı, "Kulübümüzün ara transfer döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek istiyor. Başkanımızın da bu yüzden gündemi oldukça yoğun. Bu asılsız haberleri kimlerin çıkarttığını iyi biliyoruz ama şu an için konuşmayacağız" diye konuştu.
KULÜPTEN AÇIKLAMA
Trabzonspor Kulübü internet sitesinden, yaptığı, "Kamuoyuna duyuru" başlıklı açıklamada, "Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun gözaltına alındığı yönünde medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesi kullanıldı.